Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Tragédie plastické chirurgie

Nároky lidí na vzhled jsou různé a ne vždy se shodují se vkusem. Tragédie však začíná, když jsou tato nesmyslná přání realizovaná plastickou chirurgií. Pak to vypadá třeba takto...

Extra vyvinutá blondýna

Tato Němka si říká Beshine je držitelkou největších prsou v Evropě. Pravda, příroda jí do vínku dala pouze „dvojky“, nicméně dívčina si nechala vnady přifouknout u plastických chirurgů. Teď má hrudník mega rozměrů a je na něj právem hrdá. Na rozdíl od vnadných krásek, které si často stěžují na bolesti zad, ona prý žádnými problémy netrpí. Tedy nějaké maličkosti by se asi našly – prý už nemůže spát ve své oblíbené poloze na břiše a má to také těžké se sháněním garderóby.

magazin.cz

 

Trička nebo topíky, které by umožňovaly větší místo na prsa a byly v pase úzké, nejsou jen tak k mání. Ale Beshine si i s tímto nedostatekem poradí. Používá elastické materiály, či látky, které se dají dle potřeby vytáhnout. Inu, je tu ještě jedna věc, se kterou Beshine asi nepočítá: muži se jí při seznamování nebudou určitě dívat do očí.

magazin.cz

 

Pusa jako vrata

O této slečně jsme už psali, nicméně neuškodí malé „opáčko“. Dvaadvacetiletá Ruska Kristina Rei se tak zamilovala do komiksové postavy Jessicy Rabbit, že chtěla vypadat jako ona. Bohužel nešlo o rudé vlasy (to by asi nebyla taková tragédie), ale o velká ústa. Ty si nechala slečna několikrát zvětšovat – 100 injekcí ji stálo asi 127 000 korun. Dívka je však se svými ústy stále nespokojená a chce je mít větší a větší. Okolí se obává, že je chování Rusky spojené s nějakou duševní nemocí.

magazin.cz

 

Živá barbie

Když se podíváte na Valerii Lukianovou, hned vás napadne jedno slovo – barbie. Tato jednadvacetiletá Ukrajinka se skutečně v této ultraštíhlé panence vzhlédla a rozhodla se jí co nejvíce připodobnit. To jí stálo nemnoho úsilí a peněz – od plastických chirurgů si nechala „vylepšit“ nos, zrušila pár žeber a extrémně zhubla. Jak se vám líbí? Že je skoro jako od Mattela!

magazin.cz

 


Prsatý chlap

Brian Zembic prodělal v roce 1996 osudovou změnu. Tehdy si s jedním kámošem u pivka vyprávěli o prsních implantátech. Toto mužské tlachání pak vyústilo v sázku – když si Brian nechá na rok udělat pořádná ženská prsa, vyhraje sto tisíc dolarů. Chlapík se nenechal dlouho pobízet a zamířil k plastickému chirurgovi, který mu vnady vyrobil. Ale ani po roce, kdy shrábnul svou stotisícovou výhru, se předností nevzdal. Prsa mu totiž vynesla popularitu a dosud neznámý muž se stal hvězdou různých televizních show a zároveň se dostal i do povědomí žen. Zembic tvrdí, že teď si ho druhé pohlaví více všímá a to mu i lichotí. Bohužel moc radosti svým přístupem nedělá dceři, která si musí díky svému „bláznivému otci“ vyslechnout spoustu nepříjemných komentářů okolí.

magazin.cz

 

Milovnice velkého pozadí

Třicetiletá matka dvou dětí, Vanity Wonder, tak strašně moc toužila po plných bocích a pozadí, až se rozhodla, že utratí 15 000 dolarů (asi 300 000 Kč) za injekce a silikonové vycpávky, které by její vnady povážlivě „nafoukly“. Díky tomu, že chtěla do krásy investovat co nejméně, zapletla se i s pochybnými lidmi, kteří obchodují s krásou na černém trhu. Wonder se dokonce stala asistentkou pochybné doktorky plastické chirurgie a vydala o tom knihu.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1