Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Drew Barrymore / foto: Chris Harvey / Shutterstock.com

Herečka Drew Barrymore porodila své první dítě!

Oblíbená hollywoodská herečka Drew Barrymore ve středu 26. září přivedla na svět dceru, kterou se s manželem Willem Kopelmanem rozhodli pojmenovat Olive.

Hvězda, která se za Willa – uměleckého poradce – provdala letos v červnu, je konečně pyšnou maminkou. „Jsme hrdí, že vám můžeme oznámit narození naší dcery Olive Barrymore Kopelman, která se narodila 26. září zdravá, šťastná a očekávaná celou rodinou. Děkujeme, že respektujete naše soukromí během nejvýjimečnějšího období našich životů,“ vzkázal hereččin mluvčí.

Přitom se ještě nedávno nechala Drew slyšet, že jí děti nechybí. Tvrdila, že ji zatím více baví pečovat o svou produkční společnost Flower Films. „Opravdu jsem si vytvořila rodinu. Pracuji s lidmi, které mám moc ráda a sdílím s nimi i svou kancelář. Takže jistým způsobem, ačkoliv ještě nemám dítě, vlastně rodinu mám,“ prohlásila Drew před rokem a půl.

magazin.cz

 

Kromě toho měla pocit, že na mateřství pořád ještě není připravená. „Je to zvláštní. Pořád si ještě nepřipadám jako dospělá žena. Oblékám se spíše jako třináctiletý kluk,“ vtipkovala blondýnka.

Drew poprvé natáčela již v 11 měsících, když účinkovala v reklamě na krmivo pro psy.  Svůj filmový debut zaznamenala ve filmu Mutace z roku 1980. Její největší dětská role, která jí proslavila, přišla však až o rok později a to když dostala roli Gertie ve filmu E. T. mimozemšťan. Ovšem fakt, že se stala tak slavnou ve velmi mladém věku, měl na ni velice neblahý vliv. V devíti letech totiž začala s kouřením, v jedenácti pila alkohol, ve dvanácti kouřila marihuanu a ve třinácti dokonce začala šňupat kokain.

Ve svých třinácti letech byla tak0 poprvé na odvykací léčbě, kam se po pokusu o sebevraždu vrátila i o rok později. Toto období popsala ve své autobiografii Malá ztracená holčička.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!