Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Originální reklamní kampaně

V dnešní době se často setkáváme s názorem, že originálních nápadů v reklamě citelně ubývá. Ať už je to jakkoli, kreativní kampaně od opravdových mistrů nepřehlédnete.

Alkohol, který tekl po tělech slavných modelek

Úspěšný obchod je o dobrém nápadu a ten německá firma G-Spirits rozhodně dostala. Do prodeje se totiž brzy dostane limitovaná edice alkoholu, která údajně před natočením do lahví tekla za dodržení přísných hygienických opatření po ňadrech krásných modelek a Playmate. V nabídce bude hned několik druhů alkoholu a to od rumu přes vodku až po whisky.

magazin.cz

 

Na své si tak přijdou jak milovníci krásných žen, tak i ti, kteří si umějí vychutnat sklenku kvalitního alkoholu. Každou lahev také bude zdobit nahý portrét některé z krásek, které originálnímu počinu propůjčily svá nahá těla. O rum s názvem Rum No. 1 se postarala třiadvacetiletá modelka Amina Malakona. Dvanáctiletá skotská whisky tekla po ňadrech půvabné maďarské Playmate z roku 2012 Alexy Vargy a vodka poznala křivky blonďaté modelky Evelin. Postupně by se mělo vyprodukovat pět tisíc lahví každého druhu. Ke každé z nich v přepočtu za více než tři tisíce korun zájemce získá i certifikát o autenticitě a fotografii modelky.

magazin.cz

 

Hodinky v autobuse

V rámci reklamní kampaně od Junga von Matteho byla držadla v berlínských autobusech upravena do podoby hodinek Big Pilot od společnosti IWC. Cestující si tak mohli hodinky „vyzkoušet“ ještě předtím, než si je zakoupí.

magazin.cz

 

Kvalitní světla na auto

Realistické nálepky potkávali řidiči na parkovišti v Malajsii. Víte snad o přesvědčivějším důkazu kvality, než jsou „vypálené“ stopy od světel automobilu?

magazin.cz

 

Podložka pod myš od Axe

Kampaně na kosmetiku Axe patří celkově mezi ty kvalitnější. Poměrně odvážnou myšlenku od Sandeep Fernandese a Husen Baba Khana z Dubaje reprezentuje netradiční Axe podložka pod myš.

magazin.cz

 

Činky v MHD

Imitace činek byla umístěna v několika metrech v New Yorku. Společnost Fitness Company tak během chvíle proměnila znuděné cestující na opravdové siláky.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1