Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Mááááááte strááách ze zubaře?

Tady jsou místa, kde bude váš chrup (i duše) jako v bavlnce.

Růžový opar Hello Kitty

Hello Kitty ovládla svět. Je součástí dětského světa hraček či módního průmyslu. Ovšem jsou místa, kde byste ji opravdu nečekali, třeba v zubní ordinaci. V tokijské čtvrti Koto-ku se otevřela nová klinika s názvem Hearts Dental Clinic, která se specializuje na zubní hygienu. Zákazníci tohoto prestižního zařízení se mohou těšit na příjemné růžové ordinace ve stylu Hello Kitty.

magazin.cz

 

Z hlediska marketingu kliniky šlo o chytrý tah, jak přilákat mladou japonskou klientelu. V zemi vycházejícího slunce má Hello Kitty stále více příznivců, takže spousta podniků a služeb z této popularity chce vytěžit. Výjimkou nejsou ani taxíky Hello Kitty, které řídí výhradně ženy. Takže pokud zhýčkaný fanoušek Hello Kitty si chce nechat ošetřit bolavý zub, mávne na taxík Hello Kitty a nechá se ošetřit v podobně laděné ordinaci. Na to nelze říci nic jiného, než: Mňau, to je pohádka!

magazin.cz

 

Rumunský královský luxus

Luxus hodný králů nabízí klinika Royal Dental v rumunském hlavním městě Bukurešť. Celý komplex ordinací a čekáren je situován do odstínů fialové a bílé a ladí s tou nejšpičkovější zubařskou technikou. Jedno vám však ani luxus nezaručí, a to, že vás ošetření nebude bolet. Sice existují fígle, které dokáží nepříjemný zákrok zmírnit – například vysokorychlostními vrtačkami (ty pracují expresně, takže se pacient dlouho netýrá), injekcemi (které určitou lokalitu znecitliví), nebo uspání (kdy vás proberou, až když je už po všem). Ovšem zub je zub a někdy dlouho trvá, než se z návštěvy vzpamatujete. Ovšem i pro vás může být posezení v tomto  luxusním ráji vrtaček a přístrojů nezapomenutelné.

magazin.cz

 

Když jde zubař teenagerovi na ruku...

Atmosféru zábavného parku nabízí centrum DTF – Dentistry for Teens (takže zubní ordinace pro puberťáky), kde je k mání všechno, o po čem srdce mladého chlapce či dívky touží – internet, počítačové hry (včetně playstationu), populární mléčný nápoj smoothie, jukebox... Na zubařském křesle není sice moc veselo, ale pozornost mladého rockera jistě zaujme obří kytara u stropu a možnost během zákroku sledovat oblíbený film. Tento ráj zprodukoval designér Aaron Christensen, který se mimo jiné zabývá návrhy dětských interiérů. Jak je vidět, mladým lidem docela dost rozumí...

magazin.cz

 

Akvárko jako antidepresivum

Není nad to se u zubaře trochu uklidnit. Majitel tohoto zubního svatostánku proto vsadil na obří akvária. Pohledem na plovoucí rybky se může klient kochat jak v čekárně, tak i na obávaném zubním křesle. Rybky mají rovněž tu výhodu, že i když se jedná o ten nejdrastičtější zubařský úkon, vždy pietně mlčí.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1