Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Hodně divné vánoční ozdoby

Chcete originální vánoční stromek? Tak to musíte mít originální vánoční ozdoby... Co třeba tyto?

Nečekaný psí dáreček

Psí hovínko jako ozdoba na stromek? Ano, čtete správně. Věrná kopie zvířecího exkrementu se regulérně prodává jako vánoční dekorace. Stojí necelé dvě stovky a najdete ji například na stránkách www.stupid.com. A pozor – ozdoba je dokonce v pocukrované verzi a zdobená mašličkou!

magazin.cz

 

Embrio v kouli

Máte rádi sci-fi? Pak vás možná dojme tato vánoční ozdoba. Jde o zárodek mimozemšťana zataveného v kouli. Tento malý tvoreček však neprožívá Vánoce zrovna ve šťastném duchu – podle rozpáraného bříška lze usuzovat, že štědrodenní půst byl natolik surový, že mrňousův trávicí aparát nevydržel a začal stávkovat. Jak se zdá, tomuto mazlíkovi nepomůže už ani sebevětší nášup. Tak ho alespoň pohoupejte na stromečku... Dekoraci si můžete pořídit za necelých devět stovek na www.strangedolls.net.

magazin.cz

 

Když pan Smrťák naděluje

Ozdůbky z této kolekce jsou inspirované filmem Tima Burtona „Ukradené Vánoce“. Udělejte na svém jehličnanu místo pro Jacka Skellingtona a jeho milou Sally, kteří vám do svátečních dnů přidají trochu té pravé gothic atmosféry. Bonus: Ozdoby jsou do detailu propracované, takže skoro působí jako malé loutky. Objednat si je můžete na www.amazon.com. Cena je 490 Kč.

magazin.cz

 

Tajemná rybí hlava

Ryba k Vánocům patří (to nezapřou ani skalní nepřátelé smažených kaprů). Tento zažitý zvyk inspiroval výrobce vánočních ozdob k vytvoření neobvyklého exponátu – rybí hlavy, z níž trčí háček. Komu je tato ozdoba určena? Rybářům? Ať už tak či onak, k mání je na www.neatoshop.com za 240 korun.

magazin.cz

 

Prstík ze záhrobí

Vánoce jsou svátky nudy? Kdepak! Pokud vás už ta všeobjímající pohodička unavuje, je pravý čas na to, abyste si trochu zvedli krevní tlak. Možná bohatě postačí pohled na stromeček, kde se budou vyjímat netradiční zombie prstíky se žlutavými nehtíky. Tato libůstka vás přijde na 290 korun a seženete ji na www.neatoshop.com.

magazin.cz

 

Homosexuální dekor

Pokud chcete svému okolí něco sdělit, můžete použít vánoční stromek jako nosič překvapivých zpráv a vzkazů. Zajímavé jsou například gay nebo lesbické ozdoby, jež hlásají lásku osob stejného pohlaví. Opravdu košatou nabídku ozdůbek najdete na webovkách www.zazzle.com. Jejich cena se pohybuje od 300 do 330 Kč. Tak šťastnou ruku, ať vyhmátnete tu pravou.

magazin.cz

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!