Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Cool trička s potiskem / foto: Shutterstock

Buďte cool s tričky s potiskem

Odlište se a pořiďte si něco skutečně stylového. Originální a módní vtipná trička s potiskem jsou hitem poslední doby! Nebojte se ukázat, že máte smysl pro humor a že si dokážete udělat srandu i z toho, co nosíte na sobě.

Upozorněte na sebe mezi kamarády

Vtipná trička s potiskem se skvěle hodí na neformální setkání s přáteli. Zvýrazní vaši osobnost a ukážete, že se nebojíte srandy. Takové tričko s nápisem "Jsem ateista. Díky Bohu" pobaví většinu lidí. Nabídka je opravdu široká a na své si přijde každý s rozdílným smyslem pro humor.

Pro pohodové chvíle i na práci

Když hledáte něco, co vám zvedne náladu, zkuste oblečení. Například tričko s nápisem "The greatest inspirarion is the deadline" vám dodá potřebnou sílu k dokončení pracovního úkolu nebo jiné neodkladné povinnosti. Navíc se hodí do školního prostředí a vykouzlí úsměv na tváři velké části populace, která nechává důležité věci na poslední chvíli.

Na sportování

Pohodlná trička s vtipným potiskem jsou vhodná i na sportování. Jsou vyrobena z kvalitního materiálu a proto se hodí jako oblečení do tělocvičny, na utkání ve fotbale nebo na přátelský zápas ve volejbalu. Tak nebuďte jen ten nudný člověk v obyčejném jednobarevném tričku. Skvělý motiv totiž výborně odvede pozornost od vašeho zpoceného podpaží.

Ideální a originální dárek

Trička nebo mikiny s potiskem jsou ideálním dárkem pro všechny, kteří touží po něčem originálním. Když jste v koncích s výběrem vhodného dárku, který dotyčný ještě nevlastní, sáhněte po něčem skutečně originálním a vyberte mu krásné a kvalitní tričko s potiskem, se kterým uděláte radost a nemusíte se bát, že by dotyčný podobnou věc už měl. Díky akci 1+1, 2+2 nebo 3+3 můžete pořídit sobě i svým kamarádům podobná trička a když si je vezmete na sebe, bude jasné, kdo je ten správný gang.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!