Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Prodloužené řasy aneb krása něco stojí

Moderní doba si žádá krásné a vždy dokonale upravené ženy. Vidíme je všude. V časopisech, v televizi, na internetu. Každá žena se chce líbit svému okolí a tak 99 % z nás, používá dekorativní kosmetiku.

Základním kamenem krásné tváře jsou dlouhé, natočené a husté řasy. Všechny ale nemáme to štěstí, mít všechny tři atributy dokonalých řas, v některých případech nemáme ani jeden. A tak si ke kráse musíme dopomoci. Můžeme sáhnout buď po řasence, nebo si řasy nechat takzvaně ,,prodloužit“. Nejpopulárnější je metodou prodlužování je aplikace ,,řasa na řasu“, kdy se speciálním, antialergenním lepidlem lepí každá řasa zvlášť na Vaši přírodní řasu. V následujících bodech Vám vyjmenuji základní klady a zápory, s jakými se během nošení prodloužených řas můžete setkat.

 

Plusové body prodloužených řas:

- jsou krásné! Dlouhé, husté a krásně zatočené. A díky tomu budete krásná i vy.

- jsou s Vámi pořád! Ráno se probouzíte už nalíčená, v létě v bazénu Vám nestéká řasenka po tváři, i při sportu budete mít vždy oči jako panenka.

- jsou takové, jaké chcete! Máte ráda extravaganci? Stačí se domluvit s kosmetičkou, která Vám řasy aplikuje, aby přidala řasy barevné, kamínky, použila různou délku. Vše je jen na Vaší fantazii.

- jsou jako Vaše! Pokud to nebudete přehánět s délkou a barevností, nikdo si nevšimne, že máte řasy prodloužené. Budete jen středem pozornosti, jak je příroda nespravedlivá, že máte krásnější řasy než většina žen.

- jsou kamarádky i s líčidly! Líčit se s nimi nemusíte, ale můžete. Používejte stíny a linky tak, jak jste zvyklá. Při odličování používejte speciální odličovač, aby se prodloužené řasy nepoškodily.

 

Mínusové body prodloužených řas:

- jsou drahé. Tento bod je třeba brát individuálně, každý máme finanční stránku postavenou jinak. Každopádně v porovnání s řasenkou, jsou dražší.

- jsou tu jen na chvíli. Řasy totiž musíte chodit pravidelně doplňovat, nechcete přece vypadat, jako opelichané a nemocné kuřátko.

- jsou dráždivé. Je třeba si uvědomit, že oko je velice citlivá část našeho těla. Řasy jsou lehoučké, ale i tak, je to něco navíc, pro oko nepřirozeného a některým citlivějším ženám můžou dělat problémy nejen samotné řasy, ale i lepidlo, díky němuž řasy drží. Oko pak může být zarudlé a slzet.

- jsou otravné. Tento případ je také individuální. Někomu ale řasy mohou zavazet například při nošení brýlí, nebo při spánku.

- jsou ničitelky našich přírodních řas. Bohužel, je to tak. Po čase zatěžování lepidlem a tíhou umělých řas, se naše přírodní řasy ztenčují a slábnou. Po nějaké době je potřeba prodloužené řasy sundat a věnovat speciální péči našim přirozeným řasám.

 

Je třeba si uvědomit a zhodnotit všechny klady a zápory, které nám prodloužené řasy přináší, abychom pak nebyly zklamané. Jak se říká - krása někdy bohužel nejen něco stojí, ale i bolí.

 

Prodloužené řasy aneb krása něco stojí

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!