Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Gelove nehty / foto: Shutterstock

Koruna vaší krásy

Některé z nás, už jako malé holčičky, si fascinovaně prohlížely maminčiny lahvičky s různě barevnými laky na kosmetickém stolku.

Zkoušely jsme si sami nalakovat naše, často okousané nehtíky, podobné malým paličkám. Končívalo to různě. Zapatlané od laku až za ušima, jsme se kroutily před zrcadlem a zálibně si foukaly, po vzoru našich maminek, na ručky. Nápravu zjednal často odlakovač, který naplnil vzduch acetonovou vůní. Tyhle doby jsou dávno pryč. Dnes máme mnoho možností jak zkrášlit naše nehty.

Málokterá z nás má štěstí na své zdravé a pevné nehty. Naše ruce jsou začasté vystaveny působení různých škodlivých vlivů, a to se odráží na kvalitě a pevnosti našich nehtů.

Pokud se chceme nechat hýčkat a rozmazlovat, k dispozici je nám veliké množství různých salónu krásy a nehtových studií, které se zabývají péčí o nehty a jejich úpravou. Stačí se tedy objednat, pak už záleží na tom, jaké nehty se nám líbí.

Jsou k dispozici různé metody úpravy nehtů, jako klasická francouzská manikůra, stále oblíbenější gelová modeláž nehtů, nebo akrylová úprava nehtů a další postupy.

Co se týče barev a různého zdobení patří gelové nehty k těm nejvíce populárním. Nehty vypadají výborně, ruce jsou stále upravené a dělají ženě vždy výbornou vizitku. Současné trendy nabízejí hlavně klasickou červenou a to v nejrůznějších odstínech, další velmi oblíbenou barvou této sezóny je modrá, a to ve svých tmavších variantách. V kombinaci s očními stíny téže barvy budete za hvězdu vánočních oslav a večírků. Ale i neutrální barvy, jako třeba béžová, starorůžová světle hnědá mají své uplatnění a dobře se kombinují s oblečením pro různé příležitosti.

Jestliže máte hravou povahu a jste kreativní, tak právě pro vás jsou na trhu startovací sady na gelové nehty, pomocí kterých si upravíte nehty v pohodlí domova a podle vlastního vkusu, nálady, nebo příležitosti. Gelové nehty se modelují pomocí UV gelu a UV lampy, která je většinou součástí startovací sady na gelové nehty. V balíčku je také podrobný návod, jak při úpravě nehtů postupovat. Startovací sada na gelové nehty může být nádherný dárek pro ženu nebo dívku z vaší rodiny, nebo z okruhu kamarádek a přítelkyň. 

Gelové nehty mohou být také krásně zdobené různými třpytkami, brokátem na zdobení různými zdobícími fóliemi a pod. Toto vše záleží už jen na vaší fantazii a kreativitě.

Krásné upravené ruce se stanou korunou vaší krásy. Gelove nehty a startovací sady na nehty nakoupíte v e-shopu www.nehtyprofi.cz.

Koruna vaší krásy

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!