Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Cashback / foto: shutterstock

Nakupovat a zároveň ušetřit? Cashback portál se o to postará

Chystáte se obnovit svůj šatník, máte už dlouho vyhlédnutý parádní kousek na sebe nebo je nakupování prostě vaší vášní? Pak pro vás máme jednu prima zprávu: u toho všeho můžete ušetřit!

Tipli je portál, který vrací část peněz z nákupu na internetu svým uživatelům zpátky, a to až do výše 33 % z celého nákupu. A co udělat pro to, aby připsal peníze i vám? Je to jednoduché: zdarma se zaregistrujte, vyberte si některý z nabídky obchodů a užijte si nakupování. Po pár dnech vám Tipli na váš cashbackový účet připíše všechny peníze, které jste ušetřili. A ty si tam buď můžete střádat, nebo si je nechat už od 1 koruny vyplatit.

Tipli portál
Tipli portál

Důležitým krokem pro šetření peněz s Tipli je přejít na stránku e-shopu právě přes stránku daného obchodu Tipli. Jen tak e-shop pozná, že má vrátit cashback portálu peníze za to, že mu přivedl zákazníka, a ten je zase vrátí vám. Zbytek nakupování probíhá už tak, jak jste zvyklí. :-)

Kde pořídit módní kousky a ušetřit?

Vyzkoušejte třeba obchody: ZOOT, AliExpress, Answear.cz, Astratex.cz, Trenýrkárna nebo Footshop. A samozřejmě i jiné. Na Tipli můžete vybírat z nabídky více než 350 obchodů.

K tomuto článku není otevřena diskuze