Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
korzety / foto: shutterstock

Korzet i na běžné nošení? Buďte odvážná!

Korzet maximálně zvýrazní vaši ženskost a křivky. Zploští bříško, zdůrazní ňadra a boky…. Najděte v sobě odvahu ukázat své přednosti vkusným způsobem okolí, nebo třeba jen vašemu partnerovi.

Nemusí jít jen o erotické spodní prádlo, některé kousky se dají nosit i na veřejnost. Hodí se na postelové hrátky, focení, do společnosti jako rafinovaný horní díl, ale i pod šaty.

Nádech historie snoubený se současností

Korzety byly běžné v dávné historii, své pevné místo v dámském šatníku mají ale doposud. Nesou v sobě něco z dob, kdy spodní prádlo bylo ještě tabu, ale zároveň poukazují na současnost, ve které se nebojíme trochu poodhalit.

Kam korzet nosit?

Vy ještě žádný korzet nemáte? To je velká chyba. Že byste jej neměla kam nosit? Divila byste se. Korzety slaví comeback a dovolí ženám ukázat se v plné kráse. Nemusíte být nijak vulgární a vyzývavé, jde to i vkusně, rafinovaně a stylově. Vnesou do vašeho života trochu erotiky, napětí, odvahy a nevšednosti.

Pozor na přílišné odhalení

Korzet určený k nošení mezi lidi, třeba jako součást šatů nebo pod ně, by neměl být příliš odhalující, z průhledného materiálu a průsvitný na ňadrech. Nehodí se k němu velmi krátká sukně ani upnuté šortky. Sexy vršek raději trochu utlumte mně výraznou spodní částí, třeba sukní ke kolenům. Hodí se i ke kalhotám. Rozhodně vám na přitažlivosti neubere. Cítíte se v korzetu „nahá“? Trochu se zahalte vestou, džínovou bundou, sáčkem, koženkovým křivákem…

Přitáhněte pozornost

S korzetem pracujte s citem a počítejte se skutečností, že jde o sexy kousek. Budete přitahovat pohledy ostatních, nejen mužů, takže se na to připravte. Buďte upravená, sebevědomá, pracujte na své postavě. Sexy korzety vám ji může částečně vytvarovat, ale jen ten dobře padnoucího střihu. Instinktivně se v něm narovnáte, potlačí vyklenuté bříško, nicméně kila navíc úplně nevymaže.

Černý korzet s podvazkovým pásem – jasná volba

Kvalitní korzet nahradí podprsenku, body i podvazkový pás. Za tímto účelem se zaměřte na korzety s podvazkovým pásem. Jasnou volbou bude černá barva, opticky lichotí a je univerzální. Bát se ale nemusíte ani jiných barev a kombinací. Pro běžné nošení se raději vyhněte křiklavým barvám, především jasně růžové nebo rudé. Na své si nepřijdou pouze duše romantické, ale i ty „drsnější“. Krajka rozhodně není jedinou možností. Kůže, džínovina, síťovina, maskáčové vzory… máte z čeho vybírat.

Kde nakupovat

Nevybrali jste si v obchodech? Erotické i střídmější korzety koupíte klidně přes internet. Stačí vědět velikost, a pokud byste se netrefili, prádlo jde vyměnit nebo vrátit. Nebojte se toho a pořiďte si pár sexy kousků! Potěšíte sebe i svého partnera. Je to i skvělý dárek.

K tomuto článku není otevřena diskuze