Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dámské boty Converse / foto: www.different.cz

Sto let a stále trendy! Dámské boty Converse nestárnou

Ačkoliv kalendářně je jaro, při pohledu z okna je jasné, že letos se spíše skočilo rovnýma nohama doprostřed léta.

Dopřejte si co nejpříjemnější vstup do tohoto oblíbeného ročního období, schovejte kabáty a kozačky a vrhněte se na nákup nových kousků. Co takhle začít od podlahy?

Od hlavy až k patě

Účes, oblečení, doplňky, ale i obutí, to vše ukazuje světu způsob, jakým smýšlíte, co se vám líbí. Jste volnomyšlenkáři, anebo spíše upjatí? Váš styl to o vás často prozradí. Mnozí však při honbě za dokonalým zjevem stále zapomínají na důležitý aspekt pohodlí. Pokud se ve svém oděvu necítíte příjemně, pravděpodobně to ovlivní vaši náladu a rozpoložení. Především při koupi bot byste měli myslet na to, jestli v nich vydržíte po celý dlouhý den.

Pohodlí a styl

Skloubit komfort z nošení a pěkný vzhled se u obuvi často jeví jako nesplnitelný úkol. Mnohdy však máte odpověď přímo na dosah. Stačí zapátrat ve značkách, které mají na trhu své pevně dané místo už několik let. A když existují už sto let jako boty Converse? To už je jasná sázka na jistotu. Typický vzhled této volnočasové obuvi s gumovou špičkou je znám snad každému napříč generacemi. Díky spoustě dostupných barev a variací se jedná o jedny z nejvíce univerzálních kousků. Ať už dáváte přednost sportovnímu stylu či šatům, tyto tenisky doplní každý outfit. Jeden pár by proto měl být v každém botníku, Converse eshop je plný inspirace, směle tedy do výběru!

Nezapomínejte na ponožky

Poměrně novým trendem v módním odvětví jsou ponožky Happy Socks. Málokoho by ještě před pár lety napadlo, že i ponožky se mohou stát zajímavým kusem oděvu, ale je to tak. Tato novinka má však něco do sebe. Kolik z vás se denně v kanceláři přezouvá? Jak často vykukuje zpod kalhot holý kotník? Proč na sebe neupozornit a nerozbít tmavý outfit veselým detailem? Nákup ponožek totiž nemusí být jen nudná povinnost, ba naopak vám pohled na ně může vyvolat úsměv na tváři. Protože důvodů k úsměvu není nikdy dost.

K tomuto článku není otevřena diskuze