Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kabelka O bag / foto: www.different.cz

Hitem letošní sezóny jsou kabelky O bag. Co je na nich tak fascinujícího?

V posledních několika letech se v módním světě do popředí prodíraly kabelky značky O bag. Vybudovaly si pevné místo, přičemž ženy si je oblíbily především kvůli jejich lehkosti, praktičnosti a designu.

Všechny modely vypadají stylově, elegantně a nevšedně. Značku si zamiloval doslova celý svět a stala se hitem i letošní sezóny.

Oproti ostatní kabelkám se ty od italské značky O bag vyznačují tím, že si je poskládáte v podstatě sama, a tak se nemusíte bát toho, že vám nebude nějaký detail ladit s outfitem. Jednotlivé komponenty můžete libovolně kombinovat, vyměňovat a nahrazovat.

Kabelky O bag jsou vyrobené ze silikonu

Žádná kůže, ani bavlna. Kabelky O bag jsou ze speciálního silikonu, a tak se snadno omývají. I přes použitý materiál působí luxusně. Značka si uvědomuje, že každá žena má úplně jiný vkus, a proto dává zákaznicím možnost sestavit si kabelku podle gusta. V nabídce jsou různá držadla. Jestliže si jich nakoupíte několik, tak jednu kabelku můžete den co den měnit k nepoznání. Potom si jen okolí bude říkat, že jste asi bohatá, když máte doma desítky různých kabelek, a přitom pouze měníte držadlo.

Klasická držadla u dámských kabelek O bag jsou vyrobena z provazů, ovšem italští designéři navrhli celou řadu dalších komponentů, ať už z koženky, kůže, silikonu či jiných materiálů. Moderní komponenty O bag si můžete vybrat i podle délky a barvy.

Kouzlo mají i kabelky Justo

Pokud prahnete i po jiném kousku, potom si můžete pořídit dámské kabelky JUSTO, které si také vytvoříte podle vlastních představ. V nabídce jsou různá těla, držadla a další doplňky. Všechny kreativní ženy tedy mohou povolit uzdu fantazii a vytvořit si kabelku, s níž upoutají pozornost. Se značkou JUSTO, stejně jako s O bag, si přijdou všechny milovnice módy na své.

K tomuto článku není otevřena diskuze