Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vodáci / foto: Shutterstock

Správné tričko to řekne za vás!

Každá příležitost si zaslouží zvláštní oblečení. A trička s potiskem jsou celkem běžným doplňkem každého z nás. Jenomže nabídka v různých obchodech, nemusí splňovat naše očekávání.

Ne každý nápis nebo obrázek vyjadřuje to, co chceme, a navíc se také může stát, že ani nevíme, co znamená. Řešení je ovšem jednoduché, pořiďte si tričko, které bude přesně vyjadřovat vaše pocity, názory a hlavně radost z jeho nošení. Jedete na vodu? Pak budete potřebovat vhodnou „uniformu“. Navíc můžete obdarovat celou svou posádku!

Správný výběr trička závisí nejen na vkusu

Ať vybíráte cokoliv, vždy byste se měli cítit dobře. Rozhodně se nevyplácí kupovat oblečení, v němž jste nesví, protože pak ho čeká jediná cesta – na dno skříně. Platí to i pro trička. Někdo má rád hluboký výstřih, někdo „véčko“ či lodičku. Každému sedí něco jiného. Toto můžete aplikovat i na barvy a různé vzory. Trička na vodu nejsou výjimka. Nenechte se semlít současnými trendy a pořiďte si trika podle vašich představ.

Jak vybírat správné oblečení na vodu?

Jestli jezdíte vodu, víte, že se vyplatí vrstvit a hlavně si pořídit funkční prádlo a neopren, aby vám nebyla zima. Náhradní oblečení je nutností, přece jen se můžete s lodí překlopit a komu by se večer líbilo sedět u táboráku v mokrém. Pokud jde o trička na vodu, mívají ve většině případů symbol kotvy nebo kormidla či pádla. A co se stylu týče, jsou spíše sportovní, nic moc výstřih a hlavně proužky v různých barvách. Bez nich se nejspíš neobejdete, i když to samozřejmě není nutnost.

Tričko podle svého vkusu – nejlepší řešení

Nenosíte trička z konfekce, ale chcete být kreativní? Tak si ho navrhněte sami! Některé obchody obsahují editor, kde si sami určíte, jak má výsledné triko vypadat – barva, obrázek i nápis. Lze vybrat i vámi oblíbený font písma i velikost. Obrázek si vyberete z katalogu či nahrajete vlastní. Na letošní dovolené zazáříte originalitou, co víc si přát? Snad jen dostatek vody a skvělé počasí!

K tomuto článku není otevřena diskuze