Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Taška Desigual / foto: www.different.cz

Vykročte do podzimního počasí s novou dámskou kabelkou Desigual či Anekke!

Ráda byste okouzlila svým dobrým vkusem šéfa, kolegyně v práci, kamarádky anebo novou známost? V tom případě rozšiřte svou garderobu o značkové doplňky.

Dámské kabelky Desigual, Tommy Hilfiger, Anekke a Calvin Klein nabízejí senzační inspiraci. Neodolá jim teenagerka, třicátnice ani zralá žena!

Nadčasový design a hravost

Jakmile spatříte originální dámské kabelky Desigual, rozzáří se vám oči štěstím. Padnou jako ulité k elegantnímu i sportovnímu outfitu. Stačí si jen zvolit svou favoritku! Výrobci pro vás připravili dámské kabelky Desigual v mnoha tvarech, velikostech, barvách i designech. Všechny modely mají jedno společné. Nezapře se jejich dechberoucí vzhled. Ať už se rozhodnete pro menší kabelky, praktické batůžky, elegantní modely, fashion kousky na rande, či extravagantní produkty, nešlápnete vedle.

Calvin Klein - ryze ženská záležitost

Ženy hledající trendy doplňky, které nikdy nezklamou, zlákají do svých spárů elegantní dámské kabelky Calvin Klein. V kanceláři okouzlíte v pudrové kabelce, která se pyšní hnědými vsadkami a na rande zapůsobíte v hnědém menším modelu se zlatým kováním a zapínáním na magnet. Vyrazte v kousku unisex crosbody, černé obdélníkové kabelce s nastavitelným popruhem, nebo si vyhlédněte sportovně laděné dámské kabelky Tommy Hilfiger. Kombinace vkusu a ležérnosti se zalíbí mladším generacím a starší ženy vrátí do náctiletých let.

Anekke – něžnost a romantická nálada

Seznamte se s romantickým designem hravé dámské kabelky Anekke. Na první pohled zaujme to, že na ni módní návrháři kreativitou nešetřili. Zajímavé detaily, různorodost tvarů a velikostí, sportovní i dívčí styl, to vše módním batůžkům, peněženkám a kabelkám Anekke nechybí.

Mrkněte na značkové zboží na Different.cz a vyrazte do ulic ve stylových módních doplňcích za prima ceny.

K tomuto článku není otevřena diskuze