Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Podzimní obuv / foto: Shutterstock

Trendy podzimní obuv? Jednoznačně kotníčková

Ani se nenadějeme a budeme tu mít podzim se vším všudy. Jste na něj, milé dámy, připraveny? Protože nejsnáze se prochládá od nohou, brzy byste z botníku měly vytáhnout kvalitní podzimní obuv. Nebo si pořídit novou. Trendy samozřejmě.

Obuv by obecně nezávisle na sezoně měla být pohodlná, pevná a ta podzimní a zimní dostatečně teplá. Na konci září samozřejmě ještě není na místě teplá podšívka, ale klepat kosu by vaše chodidla rozhodně neměla. Obzvláště podzimní rána už mohou být pěkně studená. Potud praktická stránka věci. A co říkají trendy?

Podzimní boty? S přezkami, cvočky i třásněmi

Ty dávají prim především kotníčkovým botám všech střihů, materiálů i barev, na podpatku i bez. A přejí ozdobám, ať jíž se jedná o cvočky typické pro drsnější motorkářské boty, přezky a třásně. Velký výběr v sekci dámské podzimní boty najdete na e-shopu e-obuv.cz. Klikněte na odkaz https://www.eobuv.cz/damske/kozacky-a-jine/kotnikova-obuv.html a vybírejte. Před sebou najednou budete mít tolik trendy podzimních bot, že nebudete vědět, který model zvolit.

Vojenské, motorkářské i kovbojské

Nadcházející sezóna přeje i botám vojenským, tedy na zavazování s kulatou špičkou, a kovbojským, tedy nazouvacím se špičkou špičatou. Co se jejich designu týče, zdaleka se nemusíte držet jen výšky ke kotníkům. Jak kanady, tak kovbojské boty můžete mít do půli lýtek až pod kolena. Obzvláště s tzv. maxi šaty dokonce mohou vytvořit velmi zajímavou kombinaci. Stejně jako kovbojské boty s titěrnými šortkami, jimiž se svého času proslavila Jessica Simpson v klipu These boots are just for walking. I když šortky si zřejmě obléknete až příští léto.

Podzimní boty na podpatku

Podpatky obecně „dělají“ ženskou nohu a platí to i na podzimní boty na podpatku. Zde ale spíše než na vzhled doporučujeme sázet na pohodlí. I když jsou ženy, kterým se i v podpatkách vyšlapuje jedna báseň. Jde o to, milé dámy, nač jste zvyklé. Každopádně o tom, jak dokážou být sexy kozačky na vysokém podpatku, by mohl vyprávět nejeden muž. A právě pro muže se také oblékáme, že? Už jen z toho důvodu by v botníku každé ženy neměly chybět alespoň jedny kozačky na opravdu vysokém podpatku. Nezávisle na tom, jestli v nich budeme chodit po chodníku nebo kdekoliv jinde.

K tomuto článku není otevřena diskuze