Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dětská zimní obuv / foto: Shutterstock

Jak vybrat dětské boty, aby nohy zůstaly v suchu a teple?

Chladné počasí se hlásí o slovo, přičemž občas ho okoření ještě déšť, brzy dokonce i sníh. Sandály dětem obujete opět až příští rok, momentálně přichází na řadu teplejší obutí.

Pokud vám záleží na tom, v čem vaše ratolest chodí, podívejte se do pestré nabídky značky FARE.

Společnost FARE se chlubí letitou tradicí, přičemž kvalitní boty vyrábí už přes 25 let. V jejím pestrém produktového portfoliu najdete nepromokavé dětské boty, s nimiž vaše dítě překoná kdejakou louži, aniž by mělo mokré ponožky.

Co na každodenní nošení?

Dítě si doslova zamiluje nízkou vycházkovou, samozřejmě nepromokavou obuv. Schvrní část je usňová, ovšem najdete na ní i textilní prvky. Stejně tak je z textilního materiálu podšívka, která slibuje perfektní savost, a tak se dětská nožička v botech nepotí. Pokud chcete ladit se svými dětmi, žádný problém, značka FARE nabízí takřka veškerou podzimní obuv ve velikostech od 23 do 46. Zakoupíte tak boty stejné značky klidně pro celou rodinu, protože nabídka je opravdu široká. Ceny jsou různé a nemusíte se bát, že by vás jeden pár bot přišel na několik tisíc korun.

V jakých botách do přírody?

S dětmi se zřejmě velice rádi vydáte do přírody či na horskou turistiku. Dětská obuv FARE je k takovým příležitostem přizpůsobená. Dezén podešve je hrubý, a tím pádem udrží ratolest i v náročném terénu stabilitu. Trekkingová bota je vybavená membránou, jejímž úkolem je udržet nohy v suchu a teple.

Taková obuv poslouží také v mírnějším zimním období. Opět je ve velikostech od 23 do 49. U menších velikostí do 30 jsou boty opatřeny suchým zipem, což je pro děti jednodušší.

Jestliže se chcete o dětských botech značky FARE dozvědět více informací anebo si je rovnou koupit, podívejte se na webovou stránku fare.cz. Přímo na stránce najdete taky seznam všech kamenných prodejen.

K tomuto článku není otevřena diskuze