Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Hotelový nábytek / foto: Shutterstock

Nábytek do gastronomických provozoven a hotelů nabízí společnost DUBLINO

V gastronomickém odvětví je konkurence vysoká, zákazníci stále náročnější, a proto je nezbytné zaujmout je nejen lahodnými pokrmy, ale také moderním nábytkem, jenž zvýší jejich gastronomický zážitek.

Staré židle okolo napůl rozbitého stolu oku rozhodně nelahodí, což se negativně podepíše i na vaší pověsti.

Zapamatujte si, že židle by měly mít vysokou nosnost a měly by zvládnout i velké zatížení. Ideální volbou jsou především židle s kovovými nohami. Pokud preferujete dřevěné vybavení, sáhněte po celodřevěné konstrukci. A v případě, že se do interiéru vašeho hotelu či restaurace hodí spíše plastové varianty, dbejte na to, aby měly masivní konstrukci. Kompletní nabídku gastronomického vybavení najdete na stránce www.dublino.cz.

Barové židle vtisknou interiéru punc originality

Samozřejmě ne do každé restaurace se barové židle hodí, nicméně pokud se pro ně rozhodnete, nebudete litovat. Barové židle by měly ladit se stylem jídelních židlí, stejně tak by měly korespondovat s celkovým stylem restaurace. Zákazník si jich povšimne hned po příchodu do restaurace, a pokud neplánuje jíst, zřejmě si na jednu z nich usedne.

Zákazník se dobře nají jen u správného stolu

Zřejmě si říkáte, co můžete pokazit na výběru stolu, protože se skládá z desky a čtyř nohou. I zde velice důležitou roli hraje materiál, jenž se podepisuje na životnosti a odolnosti. Sáhněte po masivní verzi, ovšem neurazí ani skleněná varianta v kombinaci s kovovými nohami. Skleněné stoly dokonale zapadnou zejména do menších restaurací, neboť prostor opticky zvětší a provzdušní.

Co se velikosti týče, záleží na tom, zda pořizujete stůl do klasické restaurace, nebo pouze do kavárny. V kavárnách vám postačí menší rozměry, neboť většinou v nich nepodáváte klasické jídlo, ale jen nějaký zákusek s kávou, a tak zákazník nepotřebuje příliš mnoho prostoru.

K tomuto článku není otevřena diskuze