Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sebevědomá žena / foto: shutterstock

Jarní úklid si kromě domácnosti zaslouží také váš šatník

Pusťte si do skříní svěží vítr, který vám přinese aktuální módní kousky pro jarní sezónu 2019.

Už se také nemůžete dočkat, až po studeném víkendu odložíte zimní kabáty, šály a čepice a konečně přivítáte novou jarní sezónu? Pro tu letošní zvolili slavní návrháři několik trendů, které by rozhodně neměly chybět ve vašem šatníku. V jarní módě pro letošní rok dominují prvky z 80. let, a tak se připravte na nadýchané balonové rukávy, prodloužené vestičky nebo třeba kalhotové kostýmy v netradičním pojetí.

Pusťte do šatníku svěží jarní vítr
Pusťte do šatníku svěží jarní vítr

Maxi nafoukané rukávy

Na halenkách, šatech, svetřících, tričkách – zkrátka všude budou letos vládnout balonové rukávy. Jde o jeden z největších hitů jarní sezóny, a proto neváhejte a pořiďte si minimálně jeden kousek do svého šatníku.

Košilové šaty

Další hitovkou budou šaty košilovitého střihu různých délek. Nejčastěji budou převládat jednobarevné nebo proužkované, které dokáží opticky zeštíhlit a prodloužit postavu. Další výhodou košilových šatů je jejich multifunkční použití. Můžete je vzít do práce, na procházku, na posezení do kavárny – hodí se zkrátka pro různé příležitosti a hlavně se v nich budete cítit vždy velmi pohodlně.

Exkurze do mužského světa

Komu přijde kalhotový kostým nudný a příliš upjatý, měl by se seznámit s kalhotovými kostýmy této sezóny. Ty jsou totiž velmi nápadité, obohacené o dominantní prvky jako pásky, široké klopy či výrazné knoflíky. Nebojí se experimentovat s vestami na holé tělo, které kombinují s kalhotami se zkrácenou délkou nebo klidně s krátkými šortkami. Ještě si myslíte, že je kalhotový kostým součástí usedlého kancelářského stylu?

Vesty zakryjí i zahřejí

Máte ve svém šatníku pouze klasickou zimní prošívanou vestu s kapucí lemovanou kožešinou? Tak tu už pomalu uložte na další sezónu a přivítejte jaro v její odlehčené verzi. Právě vesty v prodloužené délce budou jedním z hitů, se kterými zabodujete při procházce městem i při jarním výletování v přírodě.

Nevinná bílá

Malé černé letos nahradí malé bílé – mluvíme samozřejmě o šatech, které tvoří základ šatníku každé ženy. Ty v černé barvě posuňte ve skříni na zadní místo a místo nich si na přední pozice pořiďte krátké šaty v bílé barvě, které budou dominovat nadcházejícímu jaru. Povoleny jsou krajky, výšivky i volánky, vše ovšem v jednotné bílé. 

Inspirujte se našimi tipy z internetového obchodu Zoot, který nabízí žhavé kousky, ve kterých rozhodně zazáříte. U Zoot nakupujete bez rizika, zboží si jednoduše objednáte do některé z 28 výdejen po celé ČR, vyzkoušíte a teprve poté se rozhodnete, zda jej zakoupíte.

Jarní úklid si kromě domácnosti zaslouží také váš šatník

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!