Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Pánské šortky / foto: Shutterstock

Pánské šortky jsou letos skutečně „short“ a barevnou inspiraci budeme hledat mezi korály

Pánská móda pro jaro a léto 2019 vrací do pánského šatníku noblesu, která se nebojí elegantních pánských sak, vest, košilí ani puků na kalhotách.

Že vám to pro praktický život, a navíc pro teplé počasí, nepřijde zrovna pohodlné? V tom případě pojďte vykouzlit eleganci z lehčích kousků.

Košile a šortky? Proč ne!

Košile je No. 1 kouskem letošního pánského šatníku. Pro léto se jí ale nemusíte bát kombinovat se šortkami. Ty jsou letos rozhodně mini. Takže alespoň nad „kolínka“, ale klidně i výš. Ke košili se samozřejmě hodí spíše ty elegantnější, s pevným pasem, a třeba našitými kapsami. Perfektní sortiment najdete v e-shopu Bolf.cz – https://www.bolf.cz/cze_m_Panska-moda_Panske-kratasy_Sortky-1078.html. Košili však do šortek nezastrčte zcela „obyčejně“. Ani ji nenechte volně. Zkuste si s ní hrát. Do kalhot ji dát jenom napůl, přidat vestu, nebo si ji dokonce obléct naopak – tedy s knoflíky dozadu. Protože k takové kreativitě nás vyzvali top návrháři aktuálních pánských fashion kolekcí.

Nechte promluvit trička

Samozřejmě, nikdo vás nenutí ze šatníku vytlačit praktická letní trika nebo tílka. Na Bolf.cz najdete obrovské množství modelů triček – https://www.bolf.cz/cze_m_Panska-moda_Panska-tricka-816.html, která si svými potisky doslova „berou slovo“. Vyberte si z nich ta, která vás svojí filosofií osloví nejvíce a promluví vašim jazykem. Střih a materiál mají perfektní všechna. Klasický outfit s džínami bude ideální. A pokud chcete být skutečně in, zkuste si od přítelkyně půjčit některou z minikabelek nebo psaníček. Protože právě ty, věřte nevěřte, do našeho pánského šatníku patří. Značky Dior, John Galliano, Prada, Valentino – ty všechny nás nabádají k této radikální „loupeži“ v dámských šatnících. Máte odvahu?

Barvám vládne živý korál

Náš šatník nemá být rozhodně jednobarevný. Ale jednu barvu bychom v něm v sezóně jaro a léto 2019 opomenou neměli. Tou je tzv Living Coral. Je hitem sezóny. Perfektně ji doladíte s barvou sladké kukuřice (Sweet Corn) i s hnědou v módním odstínu Toffee. Nezapomeňte ani na tmavě zelenou Terrarium Moss. To vše jsou top barvy pro jaro a léto 2019 a v sortimentu Bolf.cz rozhodně nechybí. Zkuste si v e-shopu vybírat módu rovnou podle barev. Ale nelekejte se – výběr zvládnete i jako módní laik.

K tomuto článku není otevřena diskuze