Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Krásné brože / foto: elbeza.cz

Netradiční šperky pro váš osobitý šarm. Podlehnete také?

Každá žena se chce líbit. A často to není ani tak kvůli okolí, jako pro svůj vlastní pocit. Pěkné a kvalitní oblečení však často potřebuje doplňky.

Volbou těch správných doplňků se odlišíte od okolí a dáte vašemu vzhledu pomyslnou třešničku na dortu. V dnešní době jsou navíc populární výrazné doplňky, takže fantazii se meze nekladou. Je jen na vás, nakolik extravagantní budete.

Šperk pro každou příležitost

Nejčastějšími doplňky jsou u žen bezpochyby šperky. Můžete je použít prakticky při všech příležitostech a společenských situacích. Lze je nosit do práce během všedního dne, ale také třeba na ples. Zaměřme se však nyní na jeden ze šperků, který je někdy trochu neprávem opomíjený. Jsou jím krásné brože, které sedí jak večerním šatům, tak vzdušné halence v letních dnech, nebo teplému svetříku, když je pod mrakem. Vybírat si lze z mnoha stylů:

- Ozdobných

- Retro

- Moderních

Máte-li rádi klasiku, tak ozdobné brože asi nikdy nevyjdou z módy, ať už jde o motivy květin nebo zvířat, které jsou asi nejoblíbenější. Hodně populární je také retro styl. Pokud máte rádi spíše modernější designy, tak vás nepochybně osloví moderní abstraktní tvary.

Nápaditostí oslníte všechny okolo

Vybíráte-li šperky, snažte se být sami sebou. Není jednoduché odolat davu, ale pokud to neuděláte, vaše osobnost snadno zapadne. Naštěstí lze následovat módní trendy a zároveň podtrhnout osobitý styl a dát průchod vlastní nápaditosti. Umožní vám to třeba šperky Oliver Weber, které nabízejí stylové modely náušnic, prstenů, náramků, náhrdelníků či přívěsků. V tomto sortimentu si mohou vybírat nejen ženy, ale také děti a něco se najde jistě rovněž pro pány. Zajímavé šperky zde jsou ze zlata, stříbra, oceli či kůže doplněné o krystaly či perly. Je jen na vás, jaký materiál a zdobení je vám u módních doplňků nejbližší.

Netradiční šperky pro váš osobitý šarm. Podlehnete také?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!