Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Daily Mail

Módní trapas! Bokovky a tanga v jednom

Možná nejhorší faux pas v historii módy jsou bokovky snížené prakticky až na úroveň rozkroku. Skutečně je nutné zacházet až tak daleko?

Pokud ovšem netoužíte po ničem jiném, než nestoudně pobuřovat své okolí, jsou tyto ultranízké bokovky, ze kterých vám bude čouhat i větší část kalhotek, pak je tento módní výstřelek pro vás to pravé.

magazin.cz

         Tyhle kalhoty si může obléci jen superštíhlá dívka.

Pokud jste si z obrázků nevšimly, kalhoty jsou s tangy spojeny napevno. Kalhoty samotné by se takhle nízko na bocích neměly šanci udržet, proto byly přišity k bikinám, které kromě toho, že aspoň trochu zakrývají nejcudnější místa, také drží kalhoty na místě.

Možná pro vás nebude překvapující zjištění, že za tímto módní výstřelkem stojí módní společnost Brazílie, která je známá davy zpocených vrtících se krásek, na kterých ovšem nenajdete jediný kousek pomerančové kůže.


magazin.cz

           Neodpustitelné? Originální? Hmm, bikino-džíny...

Návrhářka  Sandra Tanimura vysvětluje, že se pro tento střih rozhodla poté, co jí její zákaznice opakovaně  žádaly o co nejúspornější kalhoty. “Sice se specializujeme na bokovky, ale naše zákaznice je chtěly nižší a nižší. Tak mě napadlo přišít kalhoty na tanga, které by je držely na pase. Tak nespadnou. Jsou to vlastně bikino-džíny.”

Jak se vám tento nápad líbí?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 036