Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dita von Teese / foto: flickr.com

Provokativní spodní prádlo bývalé striptérky

Dita Von Teese není jen modelka, ale i autorka kolekce spodního prádla značky Wonderbra. Jak jí sluší?

Dita Von Teese, bývalá striptérka a extravagantní modelka se zálibou ve čtyřicátých letech minulého století, se stala tělem (a tváří) luxusní značky spodního prádla Wonderbra. A nejen tělem, ale i mozkem, protože navrhla vlastní kolekci vyzývavého a přitom elegantního prádla, které zdůrazňuje vnitřní kouzlo a krásu ženy.

magazin.cz

Při pohledu na její modely je jasné, že Dita rozpoznala důležitost kombinace kvality a pohodlí. Inspiraci hledala ve svém vlastním šatníku a pokusila se vytvořit kolekci, jakou by sama chtěla nosit a bez níž by se nechtěla a nemohla obejít.

magazin.cz

„Jsme velmi pyšná na spodní prádlo, které jsem navrhla pro Woderbra, protože obsahuje detaily, které jsou sexy, smyslné a elegantní zároveň. Zároveň je velice pohodlné a dá se nosit každý den,“ vysvětluje Dita své záměry.

„Myslím, že je úžasné, když může jít žena každý den do práce s vědomím, že má své malé tajemství ukryté pod šaty. Spodní prádlo by nemělo být něčím, co si na sebe bereme jen kvůli milenci, ale tím, co nosíme kvůli sobě.“

magazin.cz
magazin.cz

Limitovaná série, která vzdává poctu smyslné eleganci čtyřicátých a padesátých let minulého století, kterou Dita Von Teese, jako neodiskutovatelně největší burleska současnosti, tolik miluje, ale zároveň nepostrádá nic z potřeb a možností současné módy.

magazin.cz

Kolekce obsahuje tři řady: provokativní a svůdnou Multi-Teese, koketní Spot-Teese a konečně Satin-Teese, která se snaží o návrat ke klasické eleganci.

magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 895