Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Daily Mail

Military obleček Victorie Beckham

Koho pak se to chystá zastřelit bojovně oblečená Victoria?

Vypadá to, že letiště jsou dobrým místem na odchycení celebrit v nejzvláštnějších modelech.

Minulý týden zachytily fotografové Kate Moss v nedbalkách, když dokázala, že nenalíčená by raději z domu vycházet neměla. A teď zas vyrazila do letadla v prapodivném koženém modelu Victoria Beckham.

Ta se sice nalíčila velice pečlivě, jenže obličej za jejími obřími brýlemi stejně skoro není vidět. Kožená bunda zase působí, jakoby to byla zároveň neprůstřelná bunda, kdyby exSpice Girl chtěli náhodou dostat teroristé. Zkrátka spíše takový elegantní military obleček než pohodlný cestovní outfit.

magazin.cz

Ale nenechte se mýlit. Nic na ní není obyčejné nebo levné. Kožená bunda značky Belstaff bratru za 1000 liber (asi 30 000 Kč) doplnila párem bot na jehlách od Christiana Louboutina. S minisukní schovanou pod bundou to vypadá, že se ve spěchu zapomněla pod bundu obléct.

Zamračené Victorii velké brýle navíc hodně zvýraznily již tak vystouplé lícní kosti, takže působí ještě vychrtleji než normálně.

Také epesní obepínající kotníčkové boty Christiana Louboutina vypadají dost nepohodlně, ovšem během desetihodinového letu z Londýna do Los Angeles si je pravděpodobně odložila.

magazin.cz

Italská značka Belstaff byla velmi oblíbená hollywoodskými legendami. Rád ji oblékal třeba Marlon Brando. Teď se zas dostává do kurzu. Po stylovém koženém oblečení volá kdejaká celebrita jako Angelina Jolie, pánové z Rolling Stones nebo třeba Madonna.

Victoria nedávno připustila, že má problémy s jídlem a na psychice jí nijak nepřidala zpráva, že David plánuje příští rok odletět na tři měsíce do Itálie, kde se připojí k týmu AC Milán, kterému ho půjčil jeho současný klub LA Galaxy.

magazin.cz

Zatímco bude David kopat za AC Milán, jeho žena a děti zůstanou v LA.

Zdroj z blízkého okolí rodiny řekl: „Pro Victorii jsou Davidovy zájmy to nejdůležitější. I když pak trpí v nocí úzkostmi, což jí nutí v noci vyrážen na procházky a pramení z toho i její problémy s příjmem potravy. Ale Victoria se trápí zbytečně. David dělá vše pro to, aby se rodina cítila bezpečně, když je musí na čas opustit.“

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 499