Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Emma Watson / foto: Egotastic!

Hermiona z Harry Pottera je kus

Herečka Emma Watson, známá coby Hermiona z příběhů o kouzelnickém učni Harrym Potterovi, dokázala, že není jen dobrá herečka, ale i talentovaná fotomodelka a především krásná mladá dáma.

Už fotila pro leckoho, pro italský Vogue, ale i pro celou řadu slavných módních návrhářů. Posuďte sami, jak jí to jde a jak moc jí to na fotkách sluší.

Emma Watson se ukázala v několika modelech od různých návrhářů a na každé fotce je s ní zachycen i tvůrce modelu. Kulisy pro focení ne náhodou připomínají svět kouzel a čarodějů, svět školy a magie v Bradavicích, kde se potterovská sága odehrávala.

magazin.cz

Na první fotce je Hermiona v knihovně, která jako by té bradavické z oka vypadla. V klíně má kouzelnou kouli, v níž se promítá tvář módního návrháře Alexandera McQueena, který jí ušil šaty, které má na sobě.

Jeho modely jsou vždy temné, gotické a mysteriózní, je považován za návrhářského génia. Narodil se v roce 1969 v rodině obyčejného taxikáře, jako kluk šil pro své sestry a dnes je z něj slavná osobnost módního světa. V roce 1996 byl vyhlášen nejlepším britským návrhářem roku.

Spolupracoval s Gucci, šije pro dámy i pány, vyrábí vlastní voňavky i brýle. Jeho přehlídky vždy šokují a jsou velmi originální.

magazin.cz

Na druhé fotce je Emma v šatech od Christophera Baileye. Tento anglický návrhář spolupracuje či spolupracoval s módní značkou Burberry, Gucci, Donna Karan. Návrhářem roku se stal v roce 2005.

S Emmou jsou na té fotce ve velkém sálu, který vypadá jako ten, ve kterém studenti kouzelnické školy v Bradavicích jedí.

magazin.cz

Nádherné ponuré tmavě-fialové dlouhé šaty na třetí fotografii ušil britský návrhář Giles Deacon. Říká o sobě, že nápady krade přírodě. Je mu skoro 40, takže ve své branži ho mnozí považují už za veterána. Maminka byla žena v domácnosti, otec zemědělec, přesto se z jejich syna nakonec stal britský návrhář roku a dnes ho zná celý svět.

Na fotografii s herečkou Emmou Watson se zjevuje za jejími zády jako nějaký duch, kterých je ve filmových Bradavicích mnoho, létají tam po škole podobně jako tento návrhář kolem své modelky.

magazin.cz

Na další fotce je představitelka Hermiony v šatech, které vypadají jako svatební. Tentokrát po boku módního návrháře Philipa Treacyho. Vypadá to, že jí ke svatebním šatům nasazuje kouzelnou korunu z pavučin či mořských řas.

Svatební šaty miloval už od dětství, kdy se jako Irský kluk z vesnice chodil dívat na všechny svatby v okolí. Měl 7 sourozenců a začal šít nejdřív svatební šaty pro panenky svých sester.

magazin.cz

Na fotce, na které se Emma Watson vznáší, shlíží dolů na návrháře Matthew Williamsona. Celá fotografie opět vypadá jako z filmu o Harrym Potterovi, vypadá to, že se Emma před Bradavicemi učí létat nebo trénuje na famfrpál. Vznáší se nad návrhářem, kterému před deseti lety s šitím pomáhala maminka, ale kterého dnes zná celý svět a sám má pod sebou několik desítek zaměstnanců. Jeho šaty mají nezaměnitelný bohémský styl.

magazin.cz

Pro poslední fotografii Emmu Watson oblékl Marios Schwab. Vyfotili se pak spolu v knihovně, on má v ruce kouzelnou knihu, ze které vychází světlo podobně jako z tajemného deníku, který Harry Potter ve třetím dílu seriálu našel a který ho takovýmto světlem vtáhl dovnitř a přenesl o mnoho let zpět časem. Snad Marios Schwab také nezmizí, byla by ho škoda, vždyť před dvěma lety získal titul Nový módní návrhář roku.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 704