Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Kočka na Silvestra? Už se nenacpávejte!

Máme 7 dní do Silvestra a Vánoce v plném proudu. Pokud máte vypadat k světu, chce to pro sebe něco udělat.

Veselé Vánoce sice nemá každý, ale jídla je všude tolik, že by jedna česká rodina nakrmila čtyři další v hladovějící Africe. Pokud jsou pro vás Vánoce svátky jídla, zapomeňte na to, že se na Silvestra budete cítit svěží a krásná, to už spíš jako o dvě kila těžší, neohrabaná a upatlaná Popelka.

Pozor na špíčky
Chcete-li stále ještě na Silvestra zazářit, měly byste vánoční atmosféru hledat v jiných věcech, než jsou bramborový salát, čokoládová kolekce a cukroví od babičky.

Pokud vám to čas dovolí, choďte po příbuzných a přátelích pěšky, spálíte pár kalorií, nadýcháte se čerstvého vzduchu a na chvilku zapomenete na jídlo. Jděte si také minimálně jednou během svátků zaplavat nebo do vašeho oblíbeného fitka.

Tělo žádá péči, péči a péči
Co se týká kosmetické péče, pokračujte v masážích problémových partií a pokud toužíte být extra bronzová a odstín stále nepřibývá, zvolte nějaký samoopalovací krém pro tmavší pleť. Musí být ale kvalitní, abyste nebyly flekaté jako dalmatin.

Nejlepší samoopalovací krémy najdete v lékárnách, pokud jste dostaly od Ježíška nějakou korunu, už víte, jak ji využít ve svůj silvestrovský prospěch. Pokud jste si koupily nějaký levný krém a flekatá nehoda se tak stala skutečností, běžte rychle pod sprchu a celé tělo vydrhněte kvalitním peelingem.

Zaměřte se na obličej
Měly byste se zároveň zaměřit na obličej, čisticí maska týden před Silvestrem řádně pročistí pleť a případné pupínky se stihnou do té doby ještě zahojit. Pokud se vůbec nějaké vyskytnou, vysušte je antiseptickým přípravkem a hlavně je „nenípejte“.

Při dlouhé koupeli také pořádně obrušte ztvrdlé paty a na večer mažte chodidla výživným krémem a nasazujte bavlněné ponožky, aby kůže změkla a byla jemná.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 350