Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Holky! Hurrrááááá, party začíná!

Nadešel den D. Je tu silvestrovská party, na kterou se už hrozně dlouho těšíte, protože jak známo, místa se silvestrovským programem se musí zamlouvat celé měsíce dopředu.

Celý den především dobře jezte, hodí se mastnější jídla, která sice nejsou dietně příliš vhodná, ale pití na lačno by vám mohlo pěkně zkazit celý večírek.

Zdravou barvu ve tváři
Chystáte-li se vyjít ven večer, budete muset s přípravou začít už odpoledne. Hned po dlouhé osvěžující sprše své tělo opečujte všemi dostupnými přípravky. Věnujte se i obličeji, hodí se nějaká silně hydratační maska, aby váš obličej postupem večera nešednul a nematněl a udržel si svou zdravou barvu.

Umyjte si také vlasy a pořádně je vyfoukejte, případně vyžehlete žehličkou. Pokud je totiž nevyfénujete úplně do sucha, za dvě hodiny budete mít zcela jiný účes, než byste si přály, a lak na vlasy už to později nespraví.

Na líčení, oblékání a konečný styling si vyšetřete minimálně 90 minut před odchodem. Začněte svým celým předpřipraveným outfitem nebo na sebe hoďte minimálně topík, abyste pak nepřetahovaly svrchní díl přes obličej, nerozmazaly si make-up a nezničily dlouho vytvářený účes.

Kouzla s líčidly
Co se týká trendů v líčení na letošního Silvestra, tak se můžete těšit na obrovský gejzír třpytek.

Začněte hydratačním krémem, mezitím můžete zdokonalit své obočí, pokud je však vaše kůže citlivá, měla byste mu věnovat pár minut spíše hned ráno. Až se krém vsákne do kůže (cca po 15 minutách), pokračujte tekutým make-upem a vytvořte dokonalé jednobarevné plátno pro malíře.

Obočí jemně dokreslete tužkou, Rimmel má speciální tužku na obočí i s kartáčkem, která má tvrdou tuhu, tím pádem se krásně přesně nanáší, vydrží vám celý večer a vypadá velmi přirozeně.

Kouřové oči
Naneste stíny, pokud máte doma štěteček, můžete si s nimi opravdu vyhrát. In jsou samozřejmě kouřové oči, fialová a tyrkysová. Svůj výtvor na očních víčkách korunujte linkou se třpytkami (Sephora nebo Make-Up Factory) nebo použijte sypké třpytky z kolekce Dermacolu StarChoice.

Řasy zdůrazněte řasenkou, a pokud jste do třpytek doslova blázen, na konečky můžete použít barevné třpytivé řasenky od Max Factor, Sephory nebo Avonu.

Poté už zbývá jen tvářenka, jemný lesk na rty a třešnička na dortu v podobě bronzujícího nebo transparentního pudru se třpytkami.

Účesům vládne patka
Co se týká vlasů, letos je opět in zdvižená patka á la 80. léta k rozpuštěným vlasům, vlny a hladké zářivě lesklé účesy. Na klasické drdoly tvaru banánku zapomeňte, radši vymyslete něco originálnějšího. Hotový účes přestříkejte leskem ve spreji a můžete vyrazit.

S sebou v kabelce mějte, náplast, abyste mohly protancovat celou noc, lesk na rty, pudr a miniaturku oblíbeného parfému.

Tak KRÁSNÝ večer a v roce 2009 hodně KRÁSNÝCH a úspěšných dnů.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 323