Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Victoria Beckham / foto: Splash

Chcete být jako Victoria Beckham?

Ať je Victoria Beckham jakákoliv a lidé si o ní říkají cokoliv, jedno je jasné, je královnou stylu. Nebojí se změn.

Účes si v posledním roce změnila minimálně čtyřikrát. Z dlouhých vlasů bylo nejdříve kaštanové mikádo, z toho se časem vyklubalo odbarvené mikádo, které později nechala zkrátit do šik rozcuchu. A současný vzhled? Opět kaštanová barva a k tomu absolutně krátký střih a la sexy Francouzka.

Fanynky Beckham zaplavily kadeřnictví s její fotografií a žádostí, že přesně tohle chtějí mít na hlavě. Bohužel málokteré ženě takovýto účes sluší…

magazin.cz


Victoria Beckham se také nebojí nosit oblečení a doplňky, které by si na sebe neodvážila obléci ani provokatérka Amy Winehouse. Kdo jiný by si na sebe dokázal vzít korzet a tak nějak mimochodem zapomenou sukni? Nebo třeba natáhnout legíny a k nim tílko a koženou čapku? A co třeba kozačky na podpatku, který ale jaksi chybí?

magazin.cz

Posledním hitem v jejím šatníku jsou drobné kožené rukavičky, které nosí snad ke každému modelu. A co myslíte? Obchody jindy plné kožených rukaviček zejí prázdnotou. Každá parádnice chce mít stejné jako božská Victorie.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 903