Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Michaela Horká / foto: Korzo

Módní patrola: misska v paruce, proč?

Budete se možná divit, ale ne ke každému tvaru obličeje se hodí jakýkoliv typ náušnic. Vědí to i celebrity?

Eliška Bučková
Hodnocení: 85 %

Eliška je typická „straka“, což je označení pro ženy, které zbožňují vše blyštivé. Dlouhé vintage náušnice povznesly obyčejný outfit na elegantní model.

magazin.cz


Jitka Čvančarová
Hodnocení: 100 %

Tak to se Jitce opravdu povedlo, to se musí uznat. K rozvernému účesu samá lokýnka a romantické haleně bílé perličky skvěle ladí.

magazin.cz


Ivana Christová
Hodnocení: 80 %

Dlouhé náušnice lehce opticky protáhnou obličej, a to zřejmě Ivana věčně bojující s nadváhou ví. Jejímu kulatému obličeji broušený kámen na dlouhé řetízku sluší. Náušnice pocházejí ze setu a tak bývalou Miss zdobí i náhrdelník.

magazin.cz


Renata Langmannová
Hodnocení: 100 %

Renata ví, jak zaujmout. Černočernou koženou bundičku doplnila o stejně zbarvené náušnice a výsledkem je, že od ní okolí nemohlo odtrhnout oči. Super!

magazin.cz


Blanka Matragi
Hodnocení: 70 %

Poznávacím znamením Blanky Matragi je dlouhá hříva mahagonových vlasů. K této barvě fialová ladí. Komplet nádherných náušnic a náhrdelníku Matragi trochu pomohl odvést pozornost od jejího plastikami poznamenaného obličeje.

magazin.cz


Michaela Horká
Hodnocení: 75 %

Velké tepané kruhy vypadají efektně a Míše padnou. Jako problém bych ale v tomto případě viděla špatně provedený make-up. Pokud se chystáte obličej o nějaký ten stupeň ztmavit, nezapomeňte na krk. Michaela bohužel zapomněla…

magazin.cz


Michaela Salačová
Hodnocení: 70 %

Šperky z plastu vás dokáží zkrášlit stejně jako brilianty. Nechápu jen, proč se Míša paří v paruce, která jí navíc nesluší…

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 280