Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Victoria Beckham / foto: Shutterstock

Pozadí Victorie Beckham. Je to podvrh?

Milionářská panička Victoria Beckham je chodícím důkazem toho, že mít vychrtlou postavu, zákonitě neznamená, že hladová kráska bude mít také postavu dokonalou.

Důkazem je série fotografií, které pořídil paparazzi fotograf. Dotyčný je i s dalšími Victorii neustále v patách. Snímky, které se mu podařilo získat, jsou natolik otřesné, až se začalo spekulovat o tom, že jsou upravené ve Photoshopu.

„Nic jsem neupravoval,“ hájil se slídil. „Vše hraje proti Victorii, slunce prudce svítilo, ona zrovna zvedla nohu a povolila tak zbytky svalů v noze. Víte, když se někdo obloukem vyhýbá tělocvičnám a jí jen jedno malé jídlo denně, nesmí se divit, že bude vypadat jako strašidlo. No a jak se chystala stoupnout na ten schod, mačkal jsem spoušť jako o život, protože jsem věděl, že za tyhle obrázky dostanu majlant,“ přiznal fotograf.

magazin.cz

Posuďte tedy sami pravost snímků. Je Victorie Beckham za honbou po štíhlosti slepá k patrným nedostatkům své postavy, které nejenže škodí, že necvičí, ale nohy trpí neustálým nošením podpatků (vždyť i sportovní obuv nosí Victoria alespoň opatřenou klínkem) a kůže přesušováním v soláriích, nebo jde o hanebný podvrh?

magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 064