Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ugly Betty / foto: ABC

Victoria Beckham začínala jako strašidlo

Jednou z největších světových záhad je, jak to vlastně Victorie Beckham dělá, že se probourala mezi elitu módní branže. Zvláště, když na začátku vypadala a oblékala se takhle...

Na příkladu Victorie Beckham si můžeme všichni ověřit rčení, že každá žena může být krásná. Nejenže jí příroda nenadělila do vínku nehynoucí krásu, tato bývalá Spice Girl má navíc pěkně neforemné tělo a dost špatný vkus.

Tým dobrých vizážistů
Naštěstí si během své kariéry manželky známého fotbalisty Davida a matky jeho tří synů dokázala kolem sebe rozprostřít tým hodně dobrých vizážistů a stylistů. Jak jinak by po svých dřívějších šlápnutích vedle mohla být nejlépe oblékanou světovou celebritou? Podívejte se sami!

V roce 1997 tato tehdejší popová hvězdička poprvé dala fotografům nahlédnout do svého osobního šatníku. Kožíšek je jako nový, sametová taška jako pro gothic rockera a pantoflíky dělají z „krásně“ zimního modelu model nepěkně letní.


Jabadabadooo, můžeme si zazpívat společně s Posh Spice nad jejím rudým koženým modýlkem á la Flinestouni z roku 1999.


Ne vždy si vychrtlá krasavice udržela svou muší váhu, a tak byla v roce 2000 nucená vyběhnout ven na prestižní akci jen v saténové noční košilce, kterou bychom nesehnali v tak úžasném barevném provedení ani u Vietnamců, a skrýt tímto růžovým výkřikem své rovné klučičí tělíčko.


V témže roce si zazpívala se Spice Girls v koženém modýlku s obojkem kolem krku jako opravdová domina. Velkým problémem tehdejšího koncertního vystoupení zřejmě bylo udržet všechny bradavky skryty pod titěrnými proužky.


Další koncert, tentokrát militantně drsný koncertní kostým doplněný patronami, prodlouženými skunčími vlasy a dramaticky fuchsiovým make-upem.


Ještě před třemi lety, v roce 2005, byla tahle kočička oblečená opravdu dost hrůzostrašně. Změť zelenomodrých pruhů, odhalené svalnaté tělo s konečně nějakým pasem, zlaté kýčovité megadoplňky a levný melír na tmavých vlasech. Kdo si ji takhle pamatuje?


Před tím, než se její modely staly vyhlášenými pro svou eleganci, střídmost a originalitu, zazářila Victoria Beckham ještě v tomto krajkovém kabátku na holém těle. S drsným výrazem a rudou rtěnkou ji lze připodobnit snad jen k Drakulově nevěstě.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 388