Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Courtney Love / foto: Daily Mail

Courtney Love. Líbí se vám její vkus?

Vdova po rockerovi Kurtu Cobainovi Courney Love si zřejmě popletla svátky, protože po Novém roce si v Malibu vyrazila vymóděná jako na Halloween.

Čtyřiačtyřicetiletá zpěvačka a herečka si na procházku v chladném odpoledni oblékla spodničkové šaty ve stylu dvacátých let, které doplnila černými vzorovanými legínami a tyrkysovými balerínami. Strašidlo hadr!

 

magazin.cz


Courtney, která byla přistižena na nákupech v značkovém butiku Planet Blue, doprovázel neznámý muž. Z fotografií je vidět, že pár vypadal šťastně a uvolněně. Zvláště Courtney, která je známá svým divokým životním stylem, kdy bojovala s heroinem i alkoholem, vypadala zdravě a spokojeně se smála přítomným fotografům do objektivů.


Říká se, že Courtney prožila románky s hercem Edwardem Nortonem, frontmanem Nine Inch Nails Trentem Reznorem nebo britským komikem Stevem Cooganem.


Ovšem v rozhovoru pro Elle minulý měsíc vehementně popřela, že by chodila s Russellem Brandem. „Přísahám, že s Russellem jsme jen dobří přátelé. Ale spát bych s ním nechtěla, protože momentálně mám velmi uspokojivý sexuální život.“

 

magazin.cz


Liposukce nefungovala

Kromě problémů s drogami měla i velké problémy s váhou a velice často bojovala s jojo efektem. Ale rozhodně odmítá přiznat, že by prodělala operaci, která by jí pomohla kontrolovat váhu.


Elle řekla: „Kdybych si chtěla nechat zmenšit žaludek, udělám to. Ale slyšela jsem, že pak člověk zvrací a děsně to bolí. Ovšem stále je to jednodušší než dieta.“


„Dokonce jsem šla kvůli tomu k doktorovi, byla jsem zoufalá a chtěla jsem s tím něco dělat, ale lékař to nedoporučil. Možná jsem tlustá, ale ne tak moc. Tak jsem si nechala udělat liposukci na břichu. Bylo to děsné a nefungovalo to,“ uzavřela své vyprávění o boji s nadváhou.

 

magazin.cz

 

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 512