Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Módní hit - antiradiační podprsenka

Chcete být in i ve chvíli, kdy by na váš dům či město padala atomová bomba? Pokud si koupíte antiradiační oblečky od Kenji Yanobe, bude vám to nejen slušet, ale měli byste i přežít.

Je to už 60 let, co na Japonsko dopadly atomové bomby zvané Little Boy a Fat Man. Vyhladily Hirošimu a Nagasaki. Lidé z okolí buď také zemřeli nebo mají dodnes zdravotní problémy.


Není tedy divu, že právě Japonci jsou připraveni na vše a mít antiradiační ochranný oblek je pro ně celkem normální. Tak normální, že už se konci světa či třetí světové věnuje i neo-pop artové umění. 

 

magazin.cz


Kenji Yanobe přivedl na svět celou kolekci ochranných obleků nejen pro dospělé a děti, ale i pro jejich čtyřnohé miláčky. Kdybyste před radiačním zářením chtěli chránit i věci, můžete to udělat také. Existuje ochranný oděv pro auta i laptopy.


Své vynálezy Yanobe předvedl například během nedávné výstavy v Toyota Municipal Museum, další předváděčku chystá na březen v Osace v Centru umění.

 
Antiradiační podprsenky

V Japonsku ještě zůstaneme, protože tam je vážně slušná líheň antiradiačních prostředků všeho druhu. Na Tokijské výstavě Beauty World si návštěvníci kromě jiného mohli prohlédnout i antiradiační podprsenku.


Jmenuje se La - La a je napuštěna speciálním antiradiačním roztokem, který neutralizuje škodlivá záření z mobilních telefonů a navíc dokáže ženám zmírnit PMS - premenstruační syndrom. La - La podprsenka prý vyzařuje něco, co ženy uklidňuje i ve chvíli, kdy je rozčilují blížící se měsíčky.


Takové spodní prádlo by měl své drahé polovičce koupit každý rozumný muž...

 

magazin.cz

 
Chraňte svůj plod před škodlivým zářením

Plánujte si pořídit rodinu nebo už je dítě na cestě? Chcete ho co nejlépe chránit už v prenatálním stádiu jeho života? Jenže jak ho můžete chránit například proti elektrosmogu neboli elektromagnetické radiaci (EMR), která je všude kolem nás celých 24 hodin denně?

 

magazin.cz

 

Škodí nám všechno poháněné elektrikou.


magazin.cz


EMR vyzařuje naše mikrovlnka, mobily, televize a vlastně všechny komunikační systémy. Celosvětový výzkum dokázal, že EMR škodí nejen dětem i dospělým, ale už i miminkům v maminčině bříšku.

 

magazin.cz
 

"Jestli tu existují různá nebezpečí a hrozby a my už víme, že ano, tak každý, kdo chce ochránit sebe a své blízké, by to měl začít řešit, nejlépe už u ještě nenarozených potomků. To, co na nás pouští elektrika, vede i k potratům,“ řekl sir William Stewart pro New Scientist Magazine.


Jak se proti škodlivému záření v těhotenství bránit? Firma Swiss - Shield vyrábí ochranné těhotenské obleky. Pod oblečením nejsou vidět, ale mohou posloužit až nečekaně dobře.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 149