Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Daily Mail

Sexy dvojčata ve spodním prádle

Jak lépe propagovat sexy prádlo, než do něj obléci krásná dvojčata.

Nejen Česko má své hvězdičky a rádoby celebrity, které produkují nejrůznější reality show. Po každých VyVolených či Trosečníkovi se do rádiových vln, diskoték nebo módní mola rozeběhnou nové tváře, které se tam občas uchytí, ale spíše zapadnou.

magazin.cz

Stejně je tomu i ve Velké Británii. Tam i u nás známá reality Big Brother, která se tam uchytila mnohem lépe než u nás, vyzdvihla například pohledná dvacetiletá dvojčata Sam a Amandu Marchant. Jejich půvab neunikl značce spodního prádla Knickerbox, která si je vybrala pro svou kampaň kolekce spodního prádla pro nadcházející jaro.

magazin.cz

Párek blondýn, který se účastnil Big Brothera v roce 2007, zapózoval ve sněhobílém, mírně šokujícím a proklatě sexy spodním prádle.

magazin.cz

Sam říká: „Byly jsme velmi potěšeny nabídkou propagovat toto rozkošné prádlo. Každý kousek je úžasný a my se nemohly dočkat, až si je vyzkoušíme. Milujeme spodní prádlo a při focení jsme si užily spoustu legrace.“

magazin.cz

Doufejme, že se dvojčatům bude v modelingu dařit lépe než v hudebním průmyslu do kterého se snažily proniknou bezprostředně po soutěži singlem Barbie Girl. Singl propadl, ale již měsíc po opuštění domu, který hostil devátou sérii Big Brothera, získala dvojčata kontrakt za milión liber za propagaci přípravků krásy.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 892