Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Karolina Kurková / foto: Archiv

Karolína Kurková tloustne. Kvůli nemoci

V listopadu byla zvolena nejvíc sexy ženou planety, teď na ní některá zahraniční média nenechají nit suchou. Je prý tlustá. Česká modelka Karolína Kurková je v tom ale nevinně, přibírá kvůli nemoci.

Blonďatá kráska trpí zákeřnou hypotyreózou, což je onemocnění štítné žlázy. Vedle znatelného nabírání na váze způsobuje nemoc i únavu, letargii, mírnou depresi, ovlivňuje také kondici kůže a vlasů, způsobuje otoky kolem očí i problémy s paměti. Choroba tak může připravit topmodelku o parádně rozjetou kariéru.

 

Čtyřiadvacetiletá modelka je už delší čas pod palbou nevybíravé kritiky. Některá média, zejména ta brazilská, se do ní ostře pustila už loni v červnu.

 
Speciální dieta a přísný trénink

Je prý příliš tlustá na to, aby ještě mohla předvádět na molech. Jisté brazilské noviny její postavu dokonce označily za „šokující pro přítomné publikum“ a dodaly, že si nešlo nevšimnout patrných známek „celulitidy na zadečku“. Doporučily jí tehdy, aby skončila s kariérou.

 

Kurková se již déle snažila dostat zpět do kondice. Před loňskou přehlídkou firmy Victoria´s Secret přiznala, že spoléhá na speciální dietu složenou z čerstvé zeleniny, salátů a proteinů.

 

Pár týdnů před přehlídkou Victoria´s Secret v Miami také dodržovala striktní cvičební režim. Vše kvůli tomu, aby se mohla postavit po bok ultraštíhlých krásek jako Miranda Kerr či Marisa Miller.

 

„Byla zcela vyčerpaná, ani tak se ale nedostala na zamýšlenou váhu,“ citovala zdroj z branže stanice Fox News. Že trpí zákeřnou nemocí, zjistila podle zmiňovaného insidera až poté.

 
Mezi elitou

Karolína Kurková je jednou z nejúspěšnějších světových modelek. Podle žebříčku Forbes je osmou nejlépe placenou supermodelkou planety, je tak v elitní skupině například s Gisele Bundchen, Adrianou Lima, Bar Rafaeli, Heidi Klum a dalšími.

 

Žije v New Yorku a podle posledních zvěstí randí s ukrajinským boxerem Vladimirem Kličkem.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 199