Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Victoria Beckham / foto: Armani

Victoria Beckham jen v prádle od Armaniho

Victorie Beckham jen ve spodním prádle proslulé značky Giorgio Armani.

Před časem nabídl světově proslulý návrhář italského původu Giorgio Armani Victorii Beckham, aby na jejím těle mohl ukázat své pravdě luxusní kousky spodního prádla.

 

magazin.cz


Nyní se nám dostávají do rukou první ukázky jejich spolupráce, když Victoria své záviděníhodné tělo propůjčila Armaniho kampani a odhalila se pro sérii reklam jen do podprsenky a kalhotek, které dohromady nechávají jen velmi malý prostor pro jakoukoli představivost.


Při tom čtyřiatřicetiletá zpěvačka před časem prohlásila, že nahá vypadá opravdu strašně. No, jak je vidět, tady to se sebekritikou značně přehnala.


Opravdu to nepůsobí, že by jí chyběla sebedůvěra, když se smyslně protahuje na koberci v Armaniho prádle na černobílých fotografiích ve stylu noirových filmů.

 

magazin.cz


Z temně laděných fotografií je jasně vidět, že její tělo neobsahuje jediný přebytečný gram tuku. „Na mém těle je spousta věcí, které se mi nelíbí,“ říká vlastním tělem posedlá hvězda. „Například mám na břichu příliš volné kůže.“


Připomeňme, že pro italského krále módy pracuje i Victoriin manžel David, který v loni na jaře upoutal pozornost svým odvážně odhaleným rozkrokem při propagaci Armaniho slipů.

 

magazin.cz


Sám Giorgio Victorii oslovil, protože je ikonou stylu a prototypem moderní, pracující ženy, která dokáže oslovit sobě podobné, dynamické a dravé ženy. Právě těm je určena řada prádla Emporio Armani .

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 356