Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Monika Absolonová / foto: Korzo

Módní patrola: bujný dekolt Csákové

U zpěvaček je samozřejmě na prvním místě kvalita jejich hlasu, důležitou roli ale hraje i vzhled. Umí si dámy se zlatem v hrdle poradit i se svými outfity?

Monika Absolonová
Hodnocení: 95 %

Monika zrovna neprožívá šťastné období. Rozvod jejích rodičů se neobešel bez praní špinavého prádla na veřejnosti a dokonce došlo i na násilí. Není divu, že sympatická zpěvačka nemá náladu na výrazné oblečení a raději se zachumlá do černého roláku. Tento kousek je nadčasový a klidně by se mohl stát součástí každého šatníku.

magazin.cz


Ilona Csáková
Hodnocení: 75 %

Ilona se snad konečně smířila s tím, že je ženská krev a mlíko a že prostě nikdy nebude mít rachitickou postavu. Proč by také měla, že? Vypasované sáčko zvýraznilo plný dekolt, kterým se zpěvačka evidentně ráda pyšní. Nově prodloužené vlasy vypadají trochu nepřirozeně, ale na druhou stranu účes z dlouhých vlasů Iloně sluší víc než krátký sestřih.

magazin.cz


Ivana Chýlková
Hodnocení: 80 %

Ivana se se svým vzhledem nikdy nepárala. Ví, co jí sluší a co by na sebe nikdy nenavlékla, zkrátka se drží svého stylu. To by měl udělat každý, najít si svůj styl a ne slepě kopírovat trendy, které třeba nejsou ani slušivé.

A abych nezapomněla - odpověď pro ty z vás, kteří se diví, proč je Ivana Chýlková zařazená do patroly, kde se hodnotí zpěvačky. Inu, protože Ivana je excelentní zpěvačka. Tak.

magazin.cz


Světlana Nálepková
Hodnocení: 65 %

Možná se mi to jen zdá, ale řekla bych, že Světlanin obličej získal trochu strnulý výraz. Zřejmě díky zákrokům plastických chirurgů. No nic… Vzorovaná halenka z lehoučkého materiálu je fajn. Zbavila bych se jen růžové kabelky – v jistém věku se už musí nad barvami přemýšlet a sladká růžová nejlépe padne mladým holčinám.

magazin.cz


Helena Vondráčková
Hodnocení: 100 %

Musím se přiznat, že i já jsem propadla fialové, a to ve velkém. Heleně se zřejmě stalo to samé, jelikož ji v této podmanivé barvě vídáme v poslední době pravidelně. Top s netopýřími rukávy ozvláštnila šálou a přidala i náramek s fialovými přívěsky. Paráda!

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 223