Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nalíčený mužs / foto: Shutterstock

Chlapi nosí tanga i sukně a malují se

Metrosexuálové mužskému světu přinesli řadu novinek. Ale jako by si většinu z nich vypůjčili od svých něžných protějšků. Vždyť sukně, krajky, korzety, vycpávky i oční linky přece dodnes patřily do světa žen.

Dřív byly mezi muži a ženami jasné rozdíly. Ženy nosily sukně, šaty, malovaly se a dbali o sebe, muži zas chodili v kalhotách a nijak přehnaně se o svůj zjev nestarali. Dnes je všechno jinak. Metrosexuálové sice v mnoha případech nejsou homosexuálové, ale módní tón, který udávají, je hodně zženštilý a fušuje dámám do jejich praktik.

magazin.cz

Korzety, legíny, podpadky, sukně, kabelky, luxusní krajkové spodní prádlo. I tuhle výbavu dnes mohou mít "normální" heterosexuálové ve své skříni. Totiž pokud jsou kromě toho i metrosexuálové a chtějí jít s poslední módou. Genderové modely prostě přestávají platit.

magazin.cz


Vycpané wonderbrové plavky pro pány

Pryč jsou ty doby, kdy si něco vycpávaly jen dámy. V obchodech už se neprodávají jen zvětšovací podprsenky, ale třeba i zvětšovací plavky pro pány. Kdo chce vypadat jako pořádný býk, pořídí si Wondercup z australského módního domu AussieBum.

Vymyslel je Sean Ashby: “Tenhle design využívá všech výhod, které nám naše tělo nabízí, mohou vše ale zvětšit, zmenšit, podle libosti. Tyto plavky jsou vzdušné a nelepí se na tělo, ani když jsou mokré.”

magazin.cz

Tanga pro pány
Stejná firma vyrábí i spodní prádlo pro pány. Zapomeňte na vytahané bílé spodky, u metrosexuálů frčí tanga všeho druhu. Hlavně, když je toho hodně vidět. Metrosexuálové se hodně pečlivě starají o svá těla, takže je pak rádi ukazují.

magazin.cz

Libo podpatky?
Na mnoha módních přehlídkách už to lidé viděli, na ulicích zatím ne, ale bůhví kdy i tam budeme běžně vídat muže na vysokých podpatcích. Možná to ale zůstane jen u gaykomunity, tohle by pro pořádné chlapy bylo už vážně asi trochu moc.

magazin.cz

Sukně už nenosí jen Skoti
Zato takové sukně už teď chlapi nosí a seknou jim. Tedy zatím jen ve Skotsku, ale občas vídáme chlapi v sukních i jinde ve světě. V létě se alespoň neoprudí a i dámy mohou druhému pohlaví koukat pod sukně a snažit se jim tam třeba i dostat.

V onlineshopu Anderslandinger si můžete vybrat zhruba z deseti druhů pánských sukní. Pánské sukně jsou víc než móda. Ukáží světu, že máte svůj styl a nebojíte se vybočovat z řady.

magazin.cz

I muži už se malují a nosí make-up
Metrosexualita je čím dál tím rozšířenější a dává tím úplně nové možnosti světu kosmetiky. Vždyť tihle muži se malují a světové firmy už pro ně vytvářejí kosmetické řady.

Yves Saint Laurent připravil Touche Eclat For Men, kterou představil v Anglii Stuart Pilkington z deváté řady anglického vydání reality show Big Brother. Tato kosmetika je určena mužům, kteří chtějí podtrhnout svou pleť a obličej. Zdůrazní, revitalizuje.

magazin.cz

“Vytvořili jsme tuto řadu speciálně pro muže, abychom je naučili, jak se starat o svou pleť a jak zdůrazňovat vlastní obličej a tedy i celkový dojem.” řekl mluvčí YSL. Ke koupi je v obchodních domech Selfridges.

Krajky už dávno nenosí jen něžné pohlaví

Jaiden rVa James je nová značka z Velké Británie Jaidena Jamese a Rasharn de Vera Agyemanga. Krajkové legíny a průhledná košilka jsou sice na náš vkus trochu moc, ale když se to někomu líbí, tak ať to klidně nosí.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 151