Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock.com

Tetování pro zamilované páry

Milujete svého partnera či partnerku, ale už vás nenapadá, jak to jí či jemu dokázat? Nechte se oba potetovat tetováním pro dvojice. Každý hned pozná, že patříte k sobě.

Kdysi bylo tetování výrazem naprosté nezávislosti. Bylo jednak drahé a hlavně tak nezávislé, že si ho dovolili nosit jen ti nejnezávislejší z nás. Mnoho potetovaných byli bývalí vězni, takže z tetovaných lidí mělo okolí strach.

Dnes už je to úplně normální, tetování má kdekdo, dokonce nám už dorostla generace babiček a dědečků, na jejichž seschlé a visící kůži můžeme vidět, co bylo in před desetiletími.

Dnes už existují i 3D tetování, nastříkávací tetování, která za chvíli zmizí, děti si kupují omyvatelná tetování ve žvýkačkách, tetujou se i jazyky a oči, zkrátka, tetování je úplný normál.

Teď  frčí tetování párů.

magazin.cz

Milujete se a chcete to světu říct jinak než snubními prstýnky? Nechte si je vytetovat. Nikdo vám je už nesundá. To možná dělají homosexuální páry tam, kde jim zákony nedovolují svatbu. Ale mohou do toho jít i ti, kteří jsou si jisti svou nehynoucí láskou. Takové prstýnky nikdy neztratí.

magazin.cz

Nebo si někam oba vytetujte nějaký nápis, jehož smysl a význam chápete třeba jen vy dva. Když na diskotéce uvidí vaše nápisy, budou vědět, že vy dva nejspíš patříte k sobě. Nebo jste patřili.

A jsme u toho. Tohle označkování má malé nevýhody, pokud se rozejdete, nemůžete jen roztrhat jako jeho či její fotku a vymazat číslo z mobilu. Zbavit se tetované památky je těžší a rozhodně to víc bolí.

magazin.cz

Některé romantické dvojice si kupují takové ty rozpůlené přívěsky na krk, srdíčka či nápisy LOVE. Když se rozejdou, prostě svou půlku zahodí, vrátí nebo dají někomu jinému, ale s tetováním to nejde tak snadno. Takže když si je vaše drahá polovička ochotna nechat na krk vytetovat něco, co tam budete mít i vy nebo na nohu stejný obrázek, jako máte vy, vězte, že to alespoň pro tuto chvíli s vaším vztahem myslí vážně.

magazin.cz

Nemyslíte-li to ale vážně vy a tušíte, že váš vztah nebude trvat věky, nechte si oba vytetovat něco univerzálního - třeba kříž nebo srdce nebo něco, co si klidně necháte na těle i poté, co byste se rozešli.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 373