Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Marisa Miller / foto: Egotastic!

Marisa Miller byla stvořena pro bikiny

Americká supermodelka Marisa Miller patří mezi andělské tváře firmy Victoria´s Secret. Taková je prý i ve skutečnosti. Anděl, žádný ďábel. Údajně tím vždy své okolí znovu a znovu překvapuje.

„Dost se bavím, když jsou lidé překvapeni, když zjistí, že jsem v pohodě, že nejsem žádná mrcha. Cítím se fajn, tak se tak i chovám. Není to žádná ctnost, tohle by přece měl být standard,“ řekla Marisa před časem magazínu Complex.

 

Pak však přece jen připustila, že umí být i otrávená. „Jasně, když hodně pracuju a jsem utahaná, hladová a po dlouhém letu, tak ano. Ale jen trošišku,“ doplnila.

magazin.cz

magazin.cz

 
Objevena v šestnácti

Třicetiletá modelka z kalifornského Santa Cruz se proslavila především fotkami v bikinách pro magazín Sports Illustrated a reklamními kampaněmi pro výrobce spodního prádla Victorias´s Secret. Při pohledu na její figuru je zřejmé, že byla doslova stvořena pro bikiny.

 

„Marisa je jednou z miliónu. Je dokonalou esencí kalifornské plážové dívky. Je neuvěřitelně krásná a vyzařuje úžasně pozitivní energii,“ prohlásil o ní Edward Razek, zástupce jedné z firem, pro něž fotila.

magazin.cz

magazin.cz

magazin.cz

 

Hledači modelek objevili Marisu v šestnácti v kavárně v San Francisku. Promluvili si s její matkou a o pár měsíců později už s oběma na palubě letadla zamířili do Itálie, zemi módě zaslíbené. Marisa prý tehdy byla „plachá a konzervativní“ a dlouho si pamatovala slova své matky: „Do školy se můžeš vrátit vždycky, ale modelku navždy dělat nebudeš.“

 
Raketový vzestup

V branži se ovšem uchytila. Její cesta přitom nebyla zcela typická. Nejdříve fotila pro menší časopisy, až později prorazila do hlavního proudu módní branže. Když ji v roce 2001 viděl slavný módní fotograf Mario Testino, požádal ji o schůzku. Tehdy zrovna zakládala surfařskou školu na Manhattan Brach v Kalifornii.

magazin.cz

 

Testino nafotil s Marisou několik snímků a hned jí domluvil džob. Měla se objevit v americké i italské verzi prestižního magazínu Vogue. A pak už to šlo ráz na ráz, let na výsluní byl v podání téhle americké sexbomby raketový.

 

O půl roku později už měla v kapse smlouvu s Victoria´s Secret, pravidelně fotila pro Sports Illustrated i pro řadu dalších magazínů, například GQ, Glamour, Elle, Vanity Fair, Cosmopolitan. Promovala také řadu známých značek, počínaje Pepsi přes Panasonic až po Tommy Hilfigera či motocyklovou legendu Halley Davidson. 

magazin.cz

magazin.cz

 
Co je to „být sexy“?

„Sexy pro mě znamená být sebevědomá a spokojená sama se sebou,“ tvrdí Marisa Miller. A spokojená být musí. Pravidelně je ve výběru nejžhavějších žen planety, ať už ho dělá jakýkoliv časopis, vydělává příjemné sumičky a dělá, co jí baví.

 

Není to jen modeling, také je velkou sportovní fanynkou. Miluje americký fotbal, závody silných aut, box, ale také domácí práce, například praní a vaření. Odmala zbožňuje surfování, dokonce si občas zazávidí, na škole hrála také volejbal. Sama říká, že kdyby nebyla modelkou, nejraději by byla sportovní komentátorkou.

 

Vedle všech svých aktivit stíhá také charitu, je vyslankyní americké onkologické společnosti, které také štědře přispívá. Činí se také v ochraně životního prostředí, v níž se věnuje především dozoru nad kvalitou pláží a oceánů. Svůdná kočka z Ameriky si také střihla pár menších rolí v televizních seriálech.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 826