Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Dsquared2

Naomi a Linda – rvačka krásek

O co bojují ikony modelingu 90. let Naomi Campbell a Linda Evangelista tentokrát?

Supermodelka Naomi Campbell v minulosti proslula divokými kousky a rvačkami. Nyní se ale pustila do zápasu s jinou kráskou - svou kolegyní Lindou Evangelistou. Ovšem tahle  rvačka mezi kráskami je součástí kampaně módní firmy Dsquared2 pro jaro a léto 2009.

magazin.cz

Designéři firmy, identická dvojčata Dean a Dan Catenovi, se pokusili vyobrazit dvě ženy jako anděly války. Chtěli znázornit ideální kontrast krásy dvou universálních protikladů – ebenového dřeva a slonovinové kosti.

Dvě ikony modelingu devadesátých let jsou na obrázcích strnuly v souboji a my se můžeme jen sázet, zda divoká Naomi tentokrát vítězí.

magazin.cz

Dsquared2 se vždy snažili vkládat do svých kampaní vášeň a sex appeal. Například v roce 2003 Christina Aguilerana molu předváděla s ostatními modelkami striptýz.

Newyorská firma nedáno představila svou kolekci inspirovanou jazzovými night kluby třicátých let během Fashion Weeku v Miláně.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 257