Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Svítící spodní prádlo i make up

Na diskotéky a do různých klubů lidé nosí bílé a jiné oblečení, které tam pak pod speciálními lampami svítí do tmy. Svítit už vám ale může i make up, šperky, tetování či vlasy.

DKNY (Donna Karan New York) slaví 20. narozeniny. Aby oslava byla pořádně zářivá, nechala firma rozsvítit kdeco. Jejím modelkám svítí vpodstatě celé obličeje, protože mají svítící make-up i rtěnky. I jejich vlasy a samozřejmě i šaty svítí do tmy.

magazin.cz

Jinak DKNY šije oblečení, spodní prádlo, ale vyrábí i vůně a další zboží. K dvacátým narozeninám připravila sadu svítících modelů. Donna Karan se spojila s Dazed & Confused a společně pak vytvořili promovideo a sérií promofotek pro nejrůznější časopisy.

Ústředním tématem je všechno, co ve tmě svítí. Některé věci nejspíš skončí po galeriích, ale je tu i mnohé, co možná inspiruje nové trendy v módě.

Fotograf Pierre Debusschere nafotil galaktický set, modelky jsou oblečené ve stylu 80. let. Dvacáté narozeniny slaví Karan také se slavnými návrhářskými mozky jako je třeba Moet & Chandon, který navrhl design unikátní edice šampaňského, nebo Levis, který dal dohromady celou americkou kolekci džínů z její první přehlídky, která se konala v roce 1989.

magazin.cz

Svítící oblečení aneb technologie v módě
Svítící záležitosti do světa módy ale zdaleka nepřinesla jen Donna Karan v rámci oslav dvacátých narozenin. I Hussein Chalayan miluje vše, co ve tmě svítí.

Neuspokojí ho ale jen bílé tričko, které pod lampami září, šel ještě dál. Vyrábí technologicky celkem složité modely, které ve tmě vyzařují do všech stran laserové paprsky. Svítí přehlídka byla k vidění v Paříži a měla veliký úspěch.

magazin.cz

Technicky přehlídku zaštítil Moritz Wadlemeyer, on ručně vyrobil šaty se zabudovaným laserovým osvětlením. Dohromady to těmto dvěma pánům nejspíš svědčí, protože jejich bizarní přehlídka se líbila a vypadá to, že co svítí, to prostě letos letí.

magazin.cz

Svítící spodní prádlo
Chcete svítit i ve chvíli, kdy ze sebe strháváte oblečení? Pak je svítící spodní prádlo stvořené pro vás. Můžete si pořídit tanga i obyčejné spoďáry, pánské slipy či trenýrky. To všechno může rozsvítit jinak temnou ložnici. Existuje firma, která vám vyrobí světýlka na přání a přidělá je na spodní prádlo.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 444