Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Natalia Vodianova / foto: Etam

Sexy import z Ruska. Jen v prádle

Jedna z nejkrásnějších Rusek se stala tváří prádla značky Etam.

Značka luxusního spodního prádla Etam lingerie vsadila při své kampani na jaro/léto 2008 na krásnou ruskou supermodelku Natalii Vodianovavou. Při pohledu na tyto fotky to jednoznačně vypadá, že se investice do Natalie vyplatila.

Natalie totiž patří mezi nejlépe placené modelky světa, podle časopisu Forbes jí patří sedmé místo. A tady je dobře vidět proč...

magazin.cz
magazin.cz

Život pětadvacetileté krásky, která již má tři děti (řekli byste to do ní?), připomíná pohádku o Popelce. V patnácti odešla od matky a prodávala na tržišti ovoce a zeleninu. Dařilo se jí natolik, že zvládla podporovat i své sestry.

V sedmnácti, když ji našel scout ze francouzské modelingové agentury, se naučila za tři měsíce anglicky, jinak by do Paříže odjet nemohla. V Paříži se pak stala doslova senzací.

magazin.cz
magazin.cz

Při jedné večeři se seznámila se svou životní láskou Justinem Portmanem, příslušníkem jedné z nejzámožnějších anglických rodin, která zbohatla především díky realitám.

V roce 2001 se v petrohradském pravoslavném kostele vzali. A nebyla to ledajaká svatba, trvala totiž rovné tři dny. Za rok se jim narodil první syn. Je neuvěřitelné, že s touto postavou má děti už tři. Zbylé dvě děti se narodily v roce 2006 a 2007, pár má dva syny a jednu holčičku.

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 544