Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Daily Mail

Faux pas Angeliny? Šaty předkem dozadu

Dopustila se krásná herečka přehmatu, nebo jde o novátorský přístup?

Angelina Jolie se celý život snaží odlišovat. Nyní, zdá se, jde i proti estetickému záměru módního návrháře.

Modrý model od Maxe Azrii si na promenádu na červeném koberci u příležitosti cen Screen Actors Guild oblékla tak, že véčkový výstřih, který má být vepředu, zdobí její záda. Naopak lodičkový výstřih, který jí zakrývá klíční kosti, patří správně dozadu.

magazin.cz

Zatímco mnozí módní komentátoři její výstřelek označují jako módní faux pas, krásná herečka si z toho moc nedělá. Její stylistka Jen Rade prozradila serveru Usmagazine.com, že Angelina šaty obrátila, protože takto model lépe splývá.

Jiná teorie mluví o tom, že důvodem tohoto počínání je snaha odhalit svou sadu tetování. A je pravda, že obrácením výstřihu jich Angelina odhalila dobrou polovinu.

V rozhovoru pro Magazin E! nijak důvody obrácení šatů nerozváděla, jen řekla: „Jen se chci cítit pohodlně.“

magazin.cz
magazin.cz

Módní kritik Los Angeles Times Booth Moore napsal: „Angelina Jolie je jednou z mála celebrit, která má ujasněnou image pro červený kobere - božské oblečení, které ukáže její tetování, přirozený účes, minimum makeupu a málo šperků. Někteří kritizují její vzhled jako příliš obyčejný, ale já myslím, že je osobitý.“

Ale možná že Angelina jen pokračuje v dlouhé tradici celebrit, které nosí oblečení předkem dozadu Na sklonku milénia si na oscarový večer obráceně oblékla bílé sako kanadská zpěvačka Celine Dion. Vyvolala tím vlnu kritiky, která její nápad označila za bizarní a nelichotivý.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 990