Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Kybergotické účesy, to je mazec!

Svítící dredy, drsné holky s obřími barevnými účesy, gotika non plus ultra, kybergotická děvčata se prostě nebojí být hodně výrazná.

magazin.cz

Už dávno nemáme jen styl „GOTIKA“. Existuje řada směrů, odnoží a posunů. Gotika letí, to je jasné, být gotická či gotický je prostě in. Kybergotika je něco jako gotika budoucnosti s nádhernými, barevnými a extravagantními outfity.

magazin.cz

Jedním z nejvýraznějších vyjadřovacích prostředků gotikuvyznávajícího člověka jsou jeho vlasy. Účesy kybergotiků a hlavně tzv. kybergotických lolitek jsou neuvěřitelné a člověk se asi diví, jak to na té hlavě mohou vůbec unést a jak dlouho jim asi trvá, než si tohle na hlavě vyrobí. Úžasné.

magazin.cz

Říká se jim také kyberlokny nebo kyberdredlokny. To, co nosí na hlavách, je hotové umění, ve tmě to svítí, je to obří, přes to si to prý všechny vyrábějí a češou úplně samy. Jinak by to nebylo ono. Svítící materiály citlivé na UV záření jsou teď hodně populární. V noci nebo ve tmě vytvářejí neuvěřitelné efekty. Kyberlokny, fandíme vám.

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 182