Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Markéta Plánková / foto: Korzo

Módní patrola: kočky z Ordinace

Novácký seriál Ordinace v růžové zahradě je plných známých i méně známých hereček. Která je podle vás nejkrásnější a která by se sebou měla raději něco udělat?

Ivana Jirešová
Hodnocení: 65 %

Ivana dlouho nosila krátký účes, který jí ale absolutně neslušel, její výrazné rysy v něm vynikly opačným směrem, než by jim slušelo. Romantické kudrlinky také nejsou to pravé, ale alespoň zjemnily ostré rysy. Jelikož se Ivana dlouhá léta živila jako kosmetická redaktorka, má líčení v malíčku a tak ví, co jí sluší a to je přirozenost.

magazin.cz


Kristýna Nováková
Hodnocení: 95 %

Kristýnin účes má šmrnc – odvážně prostřihaná ofinka jejímu obličeji lichotí. Příště bych jen doporučila alespoň zvýraznit řasy a líčka trochu poprášit tvářenkou. Mladé holky se nemusí přehnaně líčit, ale trocha správně zvoleného make-upu může udělat s obličejem divy. Růžovošedá kombinace je mňam, méďa a pletená šála také.

magazin.cz


Lucie Černíková
Hodnocení: 95 %

Oduševnělá krása této mladé dámy skoro jakoby patřila do jiného století. Lucka je už léta věrná dlouhým vlasům a delší řídké ofince. Doporučila bych jen zjemnit melír, který působí trochu tvrdě. Stříbrná souprava šperků je parádní, kuličky v uších jsou teď žhavým trendem.

magazin.cz


Markéta Plánková
Hodnocení: 80 %

Nechci vám nic podsouvat, ale Markéta byla onehdá zvolena jakýmsi plátkem největší krasavicí Ordinace. Inu, posuďte sami. Mikáda letí. Zvláště s nadcházejícím jarem a blížícím se teplým počasím se pro něj rozhoduje nejedna žena. Škoda té záplavy černé barvy, Markétě by jistě jakákoliv jiná dodala na svěžesti.

magazin.cz


Veronika Nová
Hodnocení: 99 %

Veronika má v sobě nepopiratelný sex-appeal. Culík je fajn, ale vysokému čelu by slušela ofinka nebo alespoň patka. Pokud hledáte něco, co by mělo ozvláštnit váš šatník, pořiďte si vestičku. Z obyčejného trička vykouzlí model a rozhodně lichotí postavě.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 276