Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Bar Refaeli / foto: Egotastic!

Bar Rafaeli svádí v plavkách

Každoročně přichází prestižní magazín Sports Illustrated (SI) s přehledem plavek na následující sezónu. Modelka, která se objeví na titulní stránce, má jedno jisté. Dokázala to a patří mezi úzkou elitu vyvolených.

Je to důležitý mezník na cestě k úspěchu pro každou ambiciózní a krásnou dívku, neboť na titulce SI se modelky každoročně ukážou 66 miliónům čtenářů, a to už je pořádný zásah. Letos se na obálce pro rok 2009 objevila izraelská supermodelka Bar Rafaeli, přítelkyně hollywoodské star Leonarda DiCapria.

magazin.cz

 

Jméno vybrané modelky pro obálku je vždy vysoce střeženým tajemstvím. Sama Bar viděla podobu titulní stránky teprve včera a byla ohromena. „Pomalu se otevřely dveře, pak jsem zahlédla opravdu velký náhled stránky. Dobrých pět minut jsem ze sebe nic nevypravila,“ uvedla.

 
magazin.cz

V novém vydání SI se Bar ukazuje na dvaceti nejrůznějších fotografiích, které nafotil Raphael Mazzucco v Karibiku. Nadšena je nejen modelka, ale i editor časopisu Terry McDonnel. „Jsou to svěží, moderní fotky, které reflektují sportovnost i sexy náboj. Její tělo je úžasné, vypadá nesmírně přirozeně, vidíte i její pihy, nic není zamaskováno,“ popsal.

 
magazin.cz

Bar se tak připojila po bok jiných krásek, které už se na titulní stránce objevily. Loni to byla Marissa Miller, zatímco v roce 2007 dominovala na obálce zpěvačka Beyonce Knowles ve žlutých bikinách. To bylo přitom vůbec poprvé, kdy byla vybrána dívka mimo módní branži.

 
magazin.cz

Předešlé obálky, to je přehlídka půvabu a starých známých jmen ze světa módy. Heidi Klum fotila pro SI v roce 1998, rok předtím to byla třeba Tyra Banks, třikrát se na obálce objevily Elle Macpherson (1986-88) a Christie Brinkley (1979-81).

 

Letos se uvnitř vydání vedle Bar Rafaeli objeví také modelky Kim Cloutier, Brooklyn Decker, Cintia Rocker, Lucia Dvorská, Esti Ginzborg, Jessica Tomeš, Melissa Haro, Jessica Hart, Julie Henderson, Damaris Lewis, Jara Mariano, Ariel Meredith, Tori Praver, Hilary Rhoda, Daniela Sarahyba, Irina Šejk, Anne V a Jessica White.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 504