Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sharon Stone / foto: Reuters

Sexy Hollywood v černé a rudé

Vyhlášení cen Britské akademie filmového a televizního umění (BAFTA) se neslo v ponurém duchu černé barvy. Jediná z dam, která se rozhodla pročísnout černočernou záplavu, byla Sharon Stone v rudé róbě.

Kate Winslett
Hodnocení: 90 %

Kate by mohla tento rok sbírat ceny, jak se říká, hráběmi. Nevyhnula se jí ani cena britské akademie. Černé šaty s vysokým kanýrem krásně kopírovaly její ženské křivky. Romantický účes a vintage náušnice jen podtrhly její nesporný půvab.

magazin.cz


Kylie Minogue
Hodnocení: 90 %

Kylie už dorostly vlasy, které ztratila kvůli léčbě rakoviny prsu. Teď je z ní šik zrzka, která si stále uchovává svůj mladistvý look. Šatičky zdobí povedená aplikace. Zlaté střevíce a černý lak na nehtech jsou pověstnou třešinkou na dortu.

magazin.cz


Penelope Cruz
Hodnocení: 85 %

Tato herečka si nikdy nepotrpěla na výstřednost, spíš se drží osvědčené klasiky a hlavně toho, co jí sluší. Šaty z těžkého materiálu doladila úžasným účesem, zvláště rovná ofinka jí neobyčejně sekne.

magazin.cz


Brad Pitt a Angelina Jolie
Hodnocení: 99 %

Brad je dokonalý švihák lázeňský, o tom není pochyb. Mně trochu vadí ty vousy, ale zřejmě si je pěstuje kvůli nějaké roli a já pevně doufám, že je po dotočení opět shodí.

Angelina tentokrát sáhla po šatech, u kterých jí nikdo nemůže podezírat z toho, že si je nechtíc oblékla obráceně. Černožlutá kombinace působí agresivně, ale Angelina v ní, jak jinak, září!

magazin.cz


Sharon Stone
Hodnocení: 100 %

Sharon jistě nepatří k tuctovým kráskám a vždy byla ráda vidět. Nemohla tedy při výběru šatů na prestižní akci sáhnout po ničem jiném než po rudém modelu. Ve splývavých šatech bez ramínek vypadá k nakousnutí a o dvacet let mladší. Podíl na tom má i ledabyle vyčesaný účes a výrazné a přesto vkusné náušnice.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 304