Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Platformy s květinami / foto: Shutterstock

Vražedně vysoké boty

Platformy vysoké jako mrakodrap. Nosí se jen na fotkách nebo je možné obout si je i v normálním životě?

Platformy až do nebe ve francouzském Vogue
Všichni víme, že když se něco objeví v časopisu Vogue, za chvíli to letí i všude jinde. Teď se Vogue líbí nebezpečně vysoké boty na obřích platformách, takže dámy, připravte se, za chvíli vás to možná čeká taky.

Poslední vydání pařížského Vogue obsahuje též článek s názvem “Afrodisiaque”. Jsou v něm fotografie modelek Lakshmi Menon a Yasmin Warsame, které mají na nohách něco neuvěřitelného. Obula jim to šéfredaktorka časopisu Carine Roitfeld, fotil je v nich Mario Testino.

Nosit je ale nejspíš nechtěl nikdo. Jsou to ještě vůbec boty, nebo už čiště mučící nástroje?

magazin.cz

Menon, čerstvá tvář Givenchy, zaujímá nejrůznější podivné polohy, které mají obskurní obuv ještě víc zdůraznit. Nosit mrakodrapy, to je nápad.

magazin.cz
magazin.cz

Nábytek ušitý na nožku
Milujete nejrůznější designy nábytku? Pořiďte si ho i na vaše nohy. Místo normálních bot is můžete nazout třeba křeslo či barovou stoličku.

magazin.cz

Lidé udělají cokoli, aby byli vyšší
Známe spoustu cest k tomu, abychom poporostli o pár centimetrů. Abychom opticky vypadali štíhlejší a vyšší, necháváme si prodlužovat vlasy, vysávat tuk z lýtek, prodlužujeme si ruce umělými nehty, prostě, bereme vše, co nám dá velikost. Nebo spíš výšku či délku. I kdyby nás to mělo stát zdraví.

magazin.cz

Říká se jim také kopýtky či kopyta a u tohoto páru bot to rozhodně sedí, zvlášť, když má i podkovy.

magazin.cz

Vražedně vysoké botičky
Boty, které vám klidně zlomí vaz, ale stejně se nosí. V módě už bylo snad všechno vymyšleno a v určitých cyklech se to vždy vrací, platformy se nosívaly kdysi dávno a jsou tu zase. Když stojíte na místě, možná vás prodlouží, zeštíhlí, ale chodit se na nich vážně moc nedá.

magazin.cz

Nejsou z blázince ani z cirkusu, ani je neušilo sdružení šílených ortopediků. Je to něco pro silné povahy a slušně fyzicky vybavené ženy. Vždyť ne každá dáma by byla schopná si je obout a dojít v nich někam, ale pokud ano, bude stoprocentně odměněna pozorností. Protože tohle se jen tak nevidí.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 841