Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Katy Perry / foto: Reuters

Módní patrola: ulítlá a sexy Katy Perry

Jak uhranuly módní kritiky zpěvačky na Brit Awards? Pátrali jsme po tom, která z přítomných dam zazářila a která naopak šokovala.

Duffy
Hodnocení: 95 %

Velšská popsoulová hvězda neodcházela ze slavnostního večera bez ceny, jakby také ne, když její hlas uchvátil nejen odborníky, ale i širokou veřejnost. Duffy by si ale zasloužila cenu i za styl.

Černobéžové minišaty si vzhledem k bezchybné postavě může s přehledem dovolit. Střevíčky s modelem skvěle ladí. Odpustit se dá i absence šperků vzhledem k výrazné aplikaci na šatech.

magazin.cz


Katy Perry
Hodnocení: 85 %

Dokážete si představit, že by nějaká tuzemská kráska dorazila na předávání českých cen v podobném modelu? Já tedy ne, podle mého by to nikdo nevydýchal a možná by i přerušili přímý přenos… Vždyť u nás se řešilo, i když si Ewa Farna vzala ke společenským šatům tlusté návleky…

No nic. Katy je kočka a navíc mladá, takže já říkám, proč ne! Je to ulítlé, ale také sexy a hravé a navíc velmi zapamatovatelné a o to určitě šlo.

magazin.cz


Kylie Minogue
Hodnocení: 80 %

Tahle australská krasavice se už dostala z nejhoršího a opět září a to doslova. Její efektní šaty poseté blýskavými flitry z ní udělaly přímo ženu vamp.

Všechny šperky až na prsten volila decentní. Prsten je obrovský a extravagantní a přesně odpovídá novému hitu, který hlásá, že se nemáme bát přehnaně velkých šperků a bez obav se jimi zdobit, vždy bychom ale měly použít maximálně jeden kousek.

magazin.cz


Pixie Geldof
Hodnocení: 80 %

Začínající zpěvačka fušuje i do módního průmyslu a má na svědomí vlastní řadu dámského oblečení. Tento outfit jistě pochází z její dílny. Je to něco mezi noční a pánskou košilí a je to docela fajn. Doplňky včetně lesklých legín i rozčepýřeného účesu s celkem skvěle ladí. Lodičky na vysoké podešvi jsou mňam!

Pro úplnost: Pixie je dcerou rockové star Boba Geldofa.

magazin.cz

Taylor Swift
Hodnocení: 75 %

Tahle kráska vsadila na své mládí, které jí dovoluje obléci cokoli. Šaty tubovitého střihu poseté drobnými zrcátky jí kupodivu nepřidaly ani deko. Doplňky jsou volené s rozmyslem. Jen pozor na otevřené střevíčky, respektive na jejich velikost – nikdy vám nesmí palce přesahovat přes okraj, tak jak se to bohužel Taylor stalo.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 332