Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kate Winslett / foto: Reuters

Oscara za nejlepší šaty dostává...

Nejprestižnější událost roku je za námi. Pozlacené sošky už po jednaosmdesáté doputovaly ke svým šťastným majitelům. Nás ale zajímá, v čem se předvedly přítomné dámy. Která z VIP krásek by měla získat Oscara za svůj outfit?

Kate Winslett
Hodnocení: 100 %

Tato britská herečka letos sbírá jednu cenu za druhou, bylo by tedy až s podivem, kdyby se jí ta nejdůležitější vyhnula. Na předávání Oscarů se Kate oblékla do nádherné antracitové róby asymetrického střihu. Kate je úžasná a vůbec nevadí, že zlatá soška neladí s jejími šperky z bílého kovu…

magazin.cz


Penelope Cruz
Hodnocení: 99 %

Letošní držitelka Oscara za ženský herecký výkon ve vedlejší roli si pro cenu došla v bílém. Stejně jako její kolegyně sáhla po šatech s asymetrickým střihem. Jediným šperkem na těle krásné Penelope je prsten, což dává vyniknout modelu. Chválím vyčesaný účes s ofinou.

magazin.cz


Anne Hathaway
Hodnocení: 100 %

Anne zdobí třpytivá róba evokující meziválečný styl třicátých let. I tato brunetka nechala vyniknout krásu svých šatů bez zbytečných šperků.

magazin.cz


Vanessa Hudgens
Hodnocení: 75 %

Začínající hvězdička se těší ohromné popularitě, a tak ani ona nemohla na Oscarech chybět. Její černý model zdobí vysoký kanýr, pruhy z lesklého materiálu a látkové květiny – přemíru ozdob uneslo Vanessino mládí, takže nakonec nevypadala nikterak přehnaně.

magazin.cz


Alicia Keys
Hodnocení: 100 %

Nadaná zpěvačka na sobě zapracovala a na předávání cen se předvedla jako opravdová lady. Žlutá barva modelu sluší její pleti a barvě vlasů. Asymetrický střih opět hraje prim. Sofistikovaný účes jen podtrhl celkový dojem.

magazin.cz


Reese Witherspoon
Hodnocení: 65 %

Černomodrá kombinace působí až mysticky. Škoda jen, že tady se vůbec nepovedl střih šatů, který drobné blondýnce spíše ublížil – vypadá díky němu mnohem robustnější, než ve skutečnosti je.

magazin.cz


Kate Bosworth
Hodnocení: 70 %

Vyzáblá postava Kate jí dovoluje nejeden experiment. Smetanové šaty poseté flitry by jiné ženě přidaly nechtěná kila, nějaké to kilo navíc přidávají i této herečce, jenže v jejím případě to rozhodně není na škodu. Příliš utažený účes se nepovedl.

magazin.cz


Jessica Biel
Hodnocení: 90 %

Současná přítelkyně Justina Timberlaka vsadila na kontrast. Trendy fialová barva se žlutou jen vynikne, takže hurá do toho. V případě slavnostní róby se nemusíte bát ani kombinace fialové a zlaté. Paráda!

magazin.cz


Salma Hayek
Hodnocení: 85 %

Salma si 14. února odskočila do Paříže, kde řekla dlouholetému příteli a otci svého dítěte "ano" a poté, jakoby se nechumelilo, vyrazila na Oscary. Bujné poprsí tentokrát netvoří hlavní část outfitu, jehož dominantou jsou naopak nohy a spona pásku. Vlasy si Salma nechala jen lehce zvlnit a koketně spočinout na jednom rameni.

magazin.cz


Christina Applegate
Hodnocení: 85 %

Christina zdárně překonala rakovinu, a tak má opět důvod k úsměvu. Bílý model zdobí v dekoltu stříbrná aplikace, i materiál šperků ladí s tímto kovem. Psaníčko do ruky je u dlouhých šatů jedinou možnou variantou kabelky.

magazin.cz


Jessica Alba
Hodnocení: 90 %

Mladá maminka vypadá jako -náctiletá školačka i přesto, že už se vzdala ofinky, kterou si nechala před časem ustřihnout a která obecně ubírá léta. Zajímavě řešená róba, jejíž dominantou je aplikace na rameni a s ní ladící psaníčko, Jessice sluší. Střevíčky jsou mňam!

magazin.cz


Meryl Streep
Hodnocení: 100 %

Tato oduševnělá dáma si s klidem může dovolit model z nepříliš oblíbené šedé barvy (alespoň co se slavnostních rób týče), bude totiž i přesto nepřehlédnutelná.

magazin.cz


Uma Thurman
Hodnocení: 95 %

Uma i přes svou výšku vypadá křehce a zranitelně. Šatičky v délce do půlky lýtek skvěle upozornily na hereččiny tvary. Účes s patkou sluší tvaru jejího obličeje.

magazin.cz


Jada Pinkett Smith
Hodnocení: 100 %

A zase ta asymetrie! Ani krásná Jada nevolila jinak a její bezchybné tělo zdobí model pouze s jedním rukávem. Nádhera!

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 362